Guest Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Chtěl bych Vás upozornit, že od 1. ledna 2016 je možnost zažádat si o třetí RZ použitelnou na nosič kol na tažné zařízení. Na úřadě se musí podat žádost a cena této RZ je 600,-. Na výrobu mají 30 dní. Nechci strašit, ale klidně by se v létě mohlo stát, že policajti budou rozdávat pokuty za dosud tolerované plastové značky vyrobené v reklamkách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenta.ivan Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Ani na SK sa netolerujú plastové značky, musí byť presunutá zadná značka auta na nosič bicyklov a auto nemá zadnú poznávaciu značku to je podľa predpisu, alebo dokúpiť tretie poznávaciu značku na nosič bicyklov čo je výhodnejšie keď sa častejšie používa nosič .To platí už viac rokov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Myslím, že za tretiu značku s EVČ na nosič bicyklov je poplatok 16,50€ a cca do 14 dní ju vyrobia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Na Slovensku jsem byl 3x mám plechovou značku na nosič kol,policajti me jednou stavěli koukali ze mám značku na autě i na nosiči a pokutu jsem nedostal,jaká je tam pokuta ted? Mati tam maji jet tenhle rok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts