brixtr Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Čau kluci, už sem něco podobného řešil u 406 ae řešení tady nepomohlo... Jednou večer jsem si všiml že na volnoběh při staní na místě auto začalo vibrovat. při jízdě už to bylo v pohodě jenže druhý den sem zaregistroval slabší výkon.od 60/70km do 110/120km/h to sice jede normalně ae při pokusu o zrychlení to trvá nehorazně dlouho pokud motor nevytočím aspon na 2200 otaček. Dia nic neukázala a palivový filtr je tam tak 5 měsíců( najeto cca 8000km) pročítal jsem že to muže dělat i váha vzduchu ae trochu mě zaráží to vibrování zda to může mít souvislost. jedná se o 2.0 HDI 80KW RHZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 tal dneska na druhy pokus to vyhodilo zavadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 no kdesi som cital vyskusane to nemam ze ked to hlasi potenciomet plynu a vymena nepomohla je treba odstrihnut kabel (kostra) ktory je spolocny pre vahu vzduchu a potenciometer plynu a ukostrit samostatne oba vzniknute konce , vraj na to bola aj zvolavacka niekedy a takto sa to riesilo tie dva komponenty sa hadali na spolocnej kostre kabelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 tak po vymazání chyby to už jelo normalně. jen je mi záhada proč to předtím dia neukázala.. s tou kostrou nwm zda to má souvislost ale naukazateli napětí co mám v budíkách tak to občas poskočilo než normalně ae to jsem přisuzoval subwooferu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts