kukikuk Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Po ujeti několika km a zahrati vozu auto na volnobeh zacne padat z otáček a automaticky zas pridava otáčky tecne nad 1000ot. A při jizde na tempomat zacne skubat a tempomat se deaktivuje. Nemá někdo zkušenost z touto zavadou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Na co máš dia? při závadách v motorovce se tempomat vypíná to je normální Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Prave ze v motoru na diag. bez zavad. Jen to cidlo vlhkosti v klime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Neverím , že iba to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Myslis, ze si delam srandu? Jak rikam-bez zavad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Tak dnes jsem auto nenatocil. Menil sem jednotku parkovacích senzoru jelikož byla zoxidovana chtěl sem to jit vyzkoušet a po otoceni klicku nic. Jen bylo slyset cvaknuti relátka, tak ze nesel impulz ani do starteru a po napichnudi na diagnostiku to hlailo dost zavad, které tam předtím vůbec nebyly. Chybu ve spinaci skrince, airbagu, cidla oleje atd. Jako kdyby bylo slabe napeti, tak jsem dal baterku nabijet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3pepkech Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Pokud máš FAP tak mě tohle začalo dělat při závadě když chtěl motor regeneraci FAP. Houpaly ot.700-1000 nedalo se jet cukatůra strašná. Samo, že vše na orig.na diagnostice bez závad.Po vyřešení příčin nevím, že FAP mám. Podívej se kdy byla naposledy regenerace pokud nemáš fap off. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Ted mam spis hlavni problém a to, ze auto nejde vůbec nastartovat jak sem popisoval vejs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3pepkech Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Dej novou Aku smaž závady a uvidíš. Vzhledem k nízkému napětí tam bude víc závad, který nesouvisej. Otázka je taky co ti jí vytlouklo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 baterku sem daval na zatezak a byla ok moc se me to nezda s tou aterkou. Ted to nabijim, ale neverim, ze to bude baterkou, to by to psalo jiné chyby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Pojistka c6 myslim. V pojistkovce BSM v motorovem prostoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 pojistky jsem promeroval v motorovem prostoru a všechny ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Aj tie maxi ,čo sú pod BSM? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 (edited) Zítra kouknu. Edited February 19, 2016 by kukikuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukikuk Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Tak i ty velke pojistky pod BSM jsou ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts