Jump to content

Zlomena olejova mierka 2.0 HDi 120kW

TommyC4

Recommended Posts

Ahojte, v nedelu sa mi stala celkom neprijemna vec. Pri kontrole oleja, som si zlomil plastovu olejovu mierku. Vcera mi prisla nova z Peugeotu, ale pocitujem vnutorny problem, ze mi kus mierky ostal vo vani. Bol som s par panmi co robia roky Pezoty/Citroeny a ubezpecovali ma, ze to nemam riesit, ze aj tak sa ta cast nikam nedostane. Na olejovom cerpadle je sitko takze tade urcite nie a pri tom aka je ta zlomena cast velka, sa to ozaj.nema kde dostat. Len ma to serie, ci to tam nechat/vybrat. Presiel som s novou mierkou a suvenirom v olejovej vani a bez problemov. Tak som zvedavy na vase napady/postrehy/skusenosti. Dakujem

Jak koukám na ty fota, tak to musel být pěkný magor, který to vymyslel z plastu ......... v mě je celokovová měrka ...... dle mého bych se snažil to vyndat, jen tak pro klid, běhá tam klika a písty a časem mohou vzniknout malé úlomky ......., pokud ten plast plave na oleji možná při jeho vypuštění je šance přes otvor dostat plast ven (nahmatat prstem, drátem) a až poté demontovat vanu ......

vana dole je najkrajnesie riesenie, pri vymene pochybujem, ze vytecie s olejom, vzhladom na velkost, som z toho nestastny...zaujimalo by ma, ci staci len demontovat sroby a vyslobodit z tmelu, alebo su tam niake bonusy, co musia ist dole...zaplatim si pristup do serviceboxu a pozriem co ma tam este caka