TommyC4 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Ahojte, v nedelu sa mi stala celkom neprijemna vec. Pri kontrole oleja, som si zlomil plastovu olejovu mierku. Vcera mi prisla nova z Peugeotu, ale pocitujem vnutorny problem, ze mi kus mierky ostal vo vani. Bol som s par panmi co robia roky Pezoty/Citroeny a ubezpecovali ma, ze to nemam riesit, ze aj tak sa ta cast nikam nedostane. Na olejovom cerpadle je sitko takze tade urcite nie a pri tom aka je ta zlomena cast velka, sa to ozaj.nema kde dostat. Len ma to serie, ci to tam nechat/vybrat. Presiel som s novou mierkou a suvenirom v olejovej vani a bez problemov. Tak som zvedavy na vase napady/postrehy/skusenosti. Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viki39004 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Mne sa to stalo hned ked som kupil 508. Dal som dole vanu a vybral to .Na vani je tesniaci tmel dost tazko sa to odlepovalo.Jedine co by mohlo chytit ten plast tu mierku je pohon cerpadla retaz .Ale asi by sa aj tak nic nestalo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Nahodou nemas fotku ako to vyzera, ked zhodis dole olejovu vanu. Alebo aspon foto ked si to daval dole. Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Není to HDI, ale pro představu to stačí: https://www.youtube.com/watch?v=qIawk60x9BM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurka Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Je to asi blbý nápad,ale nešlo by to nasát tolik probíraným čerpadlem na olej z Lidlu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Neni to blby napad, toto cerpadlo doma mam, napadlo ma vypustit olej, a cez otvor vo vani ho lovit, ale vzhladom na dlzku 4-6cm co to mam ujebane a plava to tam, neviem, fakt neviem ,ale napad dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Je to asi blbý nápad,ale nešlo by to nasát tolik probíraným čerpadlem na olej z Lidlu? podle mě je nemožné ten zbytek chytit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Lebo vana dole to je ako za trest, keby tam bolo tesnenie, idem hned s vanou dole,ale silikon, **** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 TommyC4 jestli můžu radit, nech to plavat jak ten zbytek ve vaně, tak celý problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 ozzy56budes mat pravdu, uz som na tom zo 500km spravil, ale vnutorne ma to trapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 trápení řeším alkoholem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 si davac )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 http://s1131.photobucket.com/user/MT211CS/media/DSC_0967_zpsg6exbxyv.jpg.html http://s1131.photobucket.com/user/MT211CS/media/DSC_0966_zpsq2qfpd2l.jpg.html pre predstavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarda20 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Jak koukám na ty fota, tak to musel být pěkný magor, který to vymyslel z plastu ......... v mě je celokovová měrka ...... dle mého bych se snažil to vyndat, jen tak pro klid, běhá tam klika a písty a časem mohou vzniknout malé úlomky ......., pokud ten plast plave na oleji možná při jeho vypuštění je šance přes otvor dostat plast ven (nahmatat prstem, drátem) a až poté demontovat vanu ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 vana dole je najkrajnesie riesenie, pri vymene pochybujem, ze vytecie s olejom, vzhladom na velkost, som z toho nestastny...zaujimalo by ma, ci staci len demontovat sroby a vyslobodit z tmelu, alebo su tam niake bonusy, co musia ist dole...zaplatim si pristup do serviceboxu a pozriem co ma tam este caka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarda20 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 měrka nevyteče, ale při vypouštění může zůstat v blízkosti otvoru a potom už není problém ji vytáhnout ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarda20 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 já jsem si koupil ......https://www.wish.com/search/5.5%20camera#default ...... a pracuje to výborně, i to by mohlo pomoci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinecondrej Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Mě tam měrka plave už rok a cca 30000km a plavat bude dál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TommyC4 Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Tiez 2.0 120kW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefano Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 V podpise má Peugeot 5008 2.0 HDI ALLURE červená perleť 11/2011. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts