max_payne Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Ahojte všetci, stretli ste sa s tým, že vám počas jazdy strelilo zadné vyhrievané sklo? Mne sa to včera stalo... a dnes pri výmene skla mi technici povedali, že mám opálený konektor napájania vyhrievania na ľavej strane pri pohľade na auto zo zadu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) Nám střelilo loni, při parkování, přes noc v mrazech. Symetricky. Slyšel jsem vysvětlení, že na hrbatých silnicích sklo trpí, že zadní dveře nejsou tuhé, a tak že praskne. Upozorňuji, že vyměnit celé dveře je jednodušší jen zdánlivě. Nejen připojit kablíky (koupené dveře byly bez konektoru), ale i přehodit zámek, stěrač, musel jsem lepit i nápis atd. Edited February 16, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Mne zas blblo vyhrievanie, raz išlo, raz nie. Keď to nefungovalo, tak som prebrúsil zaoxidované kontakty, premazal sprayom. Potom to išlo len pri dolnom okraji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Jj dost jich bouchlo samovolně.stavalo se to, vybavim si naprclenu Neon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Hm, mám pocit, že zrovna zadní vrata jsem házel do sběru, páč je nikdo nechtěl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Alušce takhle zničehonic při jízdě bouchlo u 206SW. Večer a chumelilo. 20km domů dojela. Naštěstí byla po ruce garáž. Okno je výklopné, takže výměnu jsem zvládl doma, ale cena toho okna (kdybych ho kupoval nové (kdekoliv)) je dost vysoká. Naštěstí Devil Night jedno volné doma měl a cena byla luxusní. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Tak nie som sám... Ešte, že som mal na tom skle fóliu, že sa mi hneď nevysypalo do interiéru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Horší to máš s opravou. Z vrakáče ti ho těžko někdo vymontuje, protože je riziko prasknutí a dveře by pak už neprodal, beze skla. Nové je drahé, tak snad nějaká druhovýroba. Já jsem sehnal dveře se sklem asi za 1000, ale další 1000 stálo zmíněné přemontování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 To mi hovor, cca 220€ aj s fóliu.... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Dvere z vraku já je nechával za 2000 komplet nastrojeny 1000holy plech jedny doma ještě mám,ale jsou tmavě stříbrný.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Ja som nenašiel tak rýchlo komplet dvere... a v mojej farbe je to aj problém nájsť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Jedno sklo mám doma. Když si pro něho dojedeš máš ho grátis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
max_payne Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Ahoj, ďakujem ti za ochotu, už to mam spravené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts