brixtr Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) Kluci mam takový dotaz.Kolegyni zmizela na PC hlavní panel (spodní lišta windows). není ani schovaná a ne reaguje to ani na tlačitko Windows ani na zkratku ctrl+esc jedná se o Windows 10 nevíte co stím? Edited February 15, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) http://answers.microsoft.com/cs-cz/windows/forum/windows_7-update/zmizel-hlavn%C3%AD-panel-a-nab%C3%ADdka-start/20ea6fa1-a949-402a-922e-4ace515daa36?auth=1 zkus, bude to druhý monitor Edited February 15, 2016 by MotoMoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 (edited) Tohle by mě fakt nenapadlo ja laboroval s tím že sem myslel že ma špatny eplorer.exe tak sem ho vypnul a zapnul a nic.. za chvili k ni jedu tak snad to pomuže a sakra prosim tě jak se to deaktivuje ve win 10? nemužu to u sebe najit Edited February 15, 2016 by brixtr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mě se u kolegy děje to samé, po restartu je vše v pořádku, už se to ale 2x opakovalo, může to mít stejnou příčinu? Také W10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Tak po restartu se to zobrazilo ale nabídka start je v aj. Zbytek v čj nechápu čím to je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Tak opětovném instalaci jazykových balíčku se to povedlo uvést do čj díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Výhoda w10, že obsahuje jazykové balíčky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Mě se u kolegy děje to samé, po restartu je vše v pořádku, už se to ale 2x opakovalo, může to mít stejnou příčinu? Také W10 Ne, to není tento problém Dělá mu to často? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Péťo, no zatím 2x, uvidíme, třeba už to neudělá, ale pokud ano, tak se musím nachystat, co s tím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 tk co jsem zjištoval tak to děla explorer.exe, většinou ho stačí zakázat ve správci úloh a a pak ho vyhledat a zase spustit. někde jsem i četl že je to nastražený vir co si takhle pohravá s nervama lidí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts