chury721 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 (edited) Sháním 7x šroub do hliníkového disku na Peugeot 806. Disky byly dány k autu při koupi, ale chybělo sedm šoubů, takže nevíme na 100% zda-li jsou disky originál z tohoto auta (znak lva na středu je, ale ten si tam může dát kde kdo). Disky mají dosedací plochu konusu z hliníku, takže šrouby musejí mít volnou hlavu (asi 60°), stoupání 1,50. V Peugeotu nelze objednat, umějí pouze klasický šoub na plecháče. Zbytek viz fotografie. Budu rád za jakoukoliv nabídku nebo informaci kde sehnat. Děkuji Edited February 14, 2016 by chury721 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ahoj. Nahod foto i tě díry v tom hliníku. Protože některý alu Maj kuzelovy díry a zároveň je okolo i rovná dosedaci plocha pro šrouby s velkou podložkou. Třeba speedline to tak Maj i Gentry z 205tky. Já doma mám navíc X šroubů s tou velkou podložkou mám a jinak na bazosu taky sou a i na fejsu je jeden typek prodává 16 kusů za 600 nebo 500 teď si nejsem jist. Blejskni díru (na litaku) a uvidíme.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chury721 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Ok hodim sem foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 pežot kolové šrouby mají stoupání 1.25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Tak jen tak pro info. Kouknul jsem na bazos a našel jsem tam dva inzeráty. : Hradec-libovolny počet šroubů 50 Kč /1 kus. Svitavy-16 kusů cenu navrhněte. Jinak je seženeš na tuningshop.cz a já jich doma našel 6 kusů.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chury721 Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 pežot kolové šrouby mají stoupání 1.25 To normálně mají, ale co jsem viděl s touhle roztečí 5x98, tak to má stoupání 1.50 a je to všechno shodné s Alfou Romeo ... nevim co jim u těhlech aut hráblo :-D Tak jen tak pro info. Kouknul jsem na bazos a našel jsem tam dva inzeráty. : Hradec-libovolny počet šroubů 50 Kč /1 kus. Svitavy-16 kusů cenu navrhněte. Jinak je seženeš na tuningshop.cz a já jich doma našel 6 kusů.. Jinak jsem zapomněl napsat, že je to M14 a jak hledám, v tom shopu jsem nenašel a na bazoši také ne. Já doma našel také starší z P305 s takto dlouhou hlavou, ale má špatné stoupání a nemá ten plovoucí kužel - jak to odborně nazývají. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Aha... No tak to máš co shánět.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chury721 Posted February 19, 2016 Author Share Posted February 19, 2016 Fotky díry v ráfku. Označení ráfku: 6 1/2 J x 15CH 5 31 ROUE EMERAUDE ITALY 2.290 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Někoho známého někde v servisu nebo v autorizaku nemáš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chury721 Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 Máme a nikdo neví ... proto se ptám tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chury721 Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Nakonec jsme šrouby sehnali na jednom Pražském vrakovišti, zjistím přesněji jak se jmenují a doplním Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts