ChouLu Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Ahoj klubáci, tak se po dlouhé době obracím s problémem já... V pátek při jízdě po dálnici v cca 140 náhlý pokles výkonu, auto nešlo vytočit nad 3 tisíce, jelo max 90.. po cca 60km jsem dojel dom, zvedl auto a našel díru ve vejfuku v dílu hned pod svodama. Díl jsem dnes vyměnil, auto nastartoval, ale motor má takový divný chod, nepravidelný, po přidání se v cca 2 tisicich otáčkách auto zadusí a chcípne A takle mohu neustále dokola... Zkoušel jsem odpojit i Lambda sondu, kterou jsem musel přešroubovat. Po odpojení se cca 10 vteřin nic neděje, pak se začne motor hádat o poznání více, takže usuzuji, že je OK. Svíčky vyměněny, vstřiky vyndány a proměřeny ohmmetrem, všechny cvakají a jsou průchozí.. Objevil jsem malou trhlinku na svodech, cca 2cm, to je jedinná závada, kterou jsem na autě našel.. Myslíte, že to může být svodama, nebo je problém někde jinde? Jsem po dnešku totálně na prášky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Ti to skočilo brouku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts