Jump to content

306 1.6 65kw obmedzovac

juraj4522

Recommended Posts

Keby to malo aspon 100 kw,nepoviem,

Je uzasne citit rozdiel medzi 50 kw Fabiou z autoskoly,a 100kw zihadlom.

No koli tomuto by som to nerobil.co tak pojazdit na nejakej uzavretej ceste,parkovisku,a tak,zistit co a ako reaguje na plyn,pocut otacky a vhodnost preradenia.

Cim vyssie otacky,tym vyssia spotreba.vsetko so vsetkym suvisi.

Ja soom jej chcel dat nizsie otacky aby nemohlaa tolko lietat lebo pred vodicakom som ju ucil ja soferovat a vsetko si brala odomna aj ako chodim ja a na parkovisku aj uzavretej ceste viem ako chody a auto nesetri a viem ze nema vela skusenosti idem mi hlavne o nu aby sa jej nic nestalo plechy ma nezaujimaju pouzil by som to v podstate aj ako obmedzovac rychlosti

Ja viem ze vysoke otacky suvisia zo spotrebov a niesu vhodne ani pre motor len nech tolko nelieta a nazbiera skusenosti lebo ona si povedat neda ja som bol taky isty :/ dedina nededina stale plyn na podlahe zatacky smykom a pozeral som sa do kanalov a porozbyjall dost aut ale som to pochopyl ze to neenni zmysel lietat a ohrozovat ostatnych a sam seba a ona je taka ista a chcem tomu vsetkemu predist

No, neviem, psychotesty boli?

dedina 50, mimo 90, dialnica 130.

Pud sebazachovy, obsah penazenky, cena ND, a potom mozme jadzit.

Pokial boli mechanicke cerpadla, tak sa dal obmedzit doraz plynu srobom, niektore to na mali uz pod plynom na podlahe, VW, ale do urcitej miery clovek je tvor rozumny, tak vie pokial moze a co uz je risk. Nieco uci aj autoskola, ale nato sa spoliehat neda.

ma aj napadlo ze uvolnim lanko aby sa neotvarala skrtiaca na plno 

No, neviem, psychotesty boli?

dedina 50, mimo 90, dialnica 130.

Pud sebazachovy, obsah penazenky, cena ND, a potom mozme jadzit.

Pokial boli mechanicke cerpadla, tak sa dal obmedzit doraz plynu srobom, niektore to na mali uz pod plynom na podlahe, VW, ale do urcitej miery clovek je tvor rozumny, tak vie pokial moze a co uz je risk. Nieco uci aj autoskola, ale nato sa spoliehat neda.

dakujem za ponuku :D ale dufam ze ju nebudem nuteny pouzit dlhe roky :D :D 

ja viem pokial mozem a kde si mozem dovolit riskovat mal som dost buraciek a zaplatenych pokut :D a potom som dostal rozum ale stale si niekedy zariskujem ale ked som sam a tak aby som nikomu inemu neublizil maximalne sebe  a ona je taky isty typ ako som bol ja a nechce nejak pochopit ze niekedy sa neda auto zastavit alebo udrzat na ceste ze musi pomoct kanal alebo strom/stl tak chcem pre jej dobro nejak snou vybabrat :D ale asi to zanesiem niekde nech daju mensi rozsah otaciek alebo nech to nejak prepoja z tachometrom nech to nejde viac ako 90 ale nech vykon ostane zachovaly

Edited by juraj4522