juraj4522 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Caute chcem sa vas opytat ako funguje u peugeot 306 1.6 65kw NFZ (TU5JP) obmedzovac otaciek ci vypina iskru alebo davku paliva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Zaujimave,naco to potrebujes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Asi posunout hranici omezovače Otázka zda kvůli manželce dolů Nebo kvůli tuningu nahoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Kvoly priatelke cerstva vodicka a rada chody ako ja plyn na podlahe a a nechcem aby sa jej nieco stalo tak nech ho tolko netoci a nelieta ja sa budem musiet uskromnit a tiez chodit pomalsie aspon kym dostane nejake skusenosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Keby to malo aspon 100 kw,nepoviem, Je uzasne citit rozdiel medzi 50 kw Fabiou z autoskoly,a 100kw zihadlom. No koli tomuto by som to nerobil.co tak pojazdit na nejakej uzavretej ceste,parkovisku,a tak,zistit co a ako reaguje na plyn,pocut otacky a vhodnost preradenia. Cim vyssie otacky,tym vyssia spotreba.vsetko so vsetkym suvisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Ja soom jej chcel dat nizsie otacky aby nemohlaa tolko lietat lebo pred vodicakom som ju ucil ja soferovat a vsetko si brala odomna aj ako chodim ja a na parkovisku aj uzavretej ceste viem ako chody a auto nesetri a viem ze nema vela skusenosti idem mi hlavne o nu aby sa jej nic nestalo plechy ma nezaujimaju pouzil by som to v podstate aj ako obmedzovac rychlosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Ja viem ze vysoke otacky suvisia zo spotrebov a niesu vhodne ani pre motor len nech tolko nelieta a nazbiera skusenosti lebo ona si povedat neda ja som bol taky isty :/ dedina nededina stale plyn na podlahe zatacky smykom a pozeral som sa do kanalov a porozbyjall dost aut ale som to pochopyl ze to neenni zmysel lietat a ohrozovat ostatnych a sam seba a ona je taka ista a chcem tomu vsetkemu predist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 No, neviem, psychotesty boli? dedina 50, mimo 90, dialnica 130. Pud sebazachovy, obsah penazenky, cena ND, a potom mozme jadzit. Pokial boli mechanicke cerpadla, tak sa dal obmedzit doraz plynu srobom, niektore to na mali uz pod plynom na podlahe, VW, ale do urcitej miery clovek je tvor rozumny, tak vie pokial moze a co uz je risk. Nieco uci aj autoskola, ale nato sa spoliehat neda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 nechej jí udělat (možná i sobě) takovou menší dřevěnou truhlu a přilep ji na přístrojovku--mohl by to být takový netradiční omezovač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Svagrina pracuje v pohrebnictve,ked tak,prijimam objednavky,aj nezavazne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Kvoly priatelke cerstva vodicka a rada chody ako ja plyn na podlahe a a nechcem aby sa jej nieco stalo tak nech ho tolko netoci a nelieta ja sa budem musiet uskromnit a tiez chodit pomalsie aspon kym dostane nejake skusenosti dej ji pod pedal kus dreva nebude moct na to tak slapat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 (edited) alebo daj na lanko nejaky doraz alebo na kolecko skrtiacej klapky ale to v nohe uciti ze s nou chces vybabrat Edited February 15, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juraj4522 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 (edited) ma aj napadlo ze uvolnim lanko aby sa neotvarala skrtiaca na plno No, neviem, psychotesty boli? dedina 50, mimo 90, dialnica 130. Pud sebazachovy, obsah penazenky, cena ND, a potom mozme jadzit. Pokial boli mechanicke cerpadla, tak sa dal obmedzit doraz plynu srobom, niektore to na mali uz pod plynom na podlahe, VW, ale do urcitej miery clovek je tvor rozumny, tak vie pokial moze a co uz je risk. Nieco uci aj autoskola, ale nato sa spoliehat neda. dakujem za ponuku ale dufam ze ju nebudem nuteny pouzit dlhe roky :D ja viem pokial mozem a kde si mozem dovolit riskovat mal som dost buraciek a zaplatenych pokut a potom som dostal rozum ale stale si niekedy zariskujem ale ked som sam a tak aby som nikomu inemu neublizil maximalne sebe a ona je taky isty typ ako som bol ja a nechce nejak pochopit ze niekedy sa neda auto zastavit alebo udrzat na ceste ze musi pomoct kanal alebo strom/stl tak chcem pre jej dobro nejak snou vybabrat ale asi to zanesiem niekde nech daju mensi rozsah otaciek alebo nech to nejak prepoja z tachometrom nech to nejde viac ako 90 ale nech vykon ostane zachovaly Edited February 15, 2016 by juraj4522 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Niektore automobilky(ford), ma program "mlady vodic", ma naprogramovany kluc,na nizsiu rychlost,radio sa zapne az ked si zapnu vsetci pasazieri pasy,a take blbosticky,no 306 tam urcite nepatri.skus pozriet to plynove lanko v motore,nejaky doraz by tam mohol byt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts