FALC Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Zdravím, při procházení fora o EGRv peugeot406e všude píše o zaslepování, ale nikde jsem nenašel stručný popis nebo rady jak ho vymontovat. Asem dnes zjistil tak ten mizera drží na dvou šroubech, ale netušim jak se k k nim dostat a zda stačí klíč nebo nějaký special nářadí. Díky moc za pomoc, už se na to vyčištění chystám dlouho. A pokud by sem někdo vložil fotky jak na to byl bych zavázán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Motor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Motor co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
machulda Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 o jakej motor se jedná? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 RHY 66kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Tady ses díval http://www.peugeot-club.com/topic/22239-p406---zaslepeni-egr-ventiluí-egr-ventilu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Díky tady jsem to už prohlížel, ale abych vyndal egr tak popustit motor ? jak, čekal jsem že na povolení dvou šroubů a hadice nebudu muset hýbat s motorem ty si to už někdy vyndaval? nějaké zkušenosti jak na to nejrychleji a nejllíp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ne, já bych musel vyndat asi celý motor,protože ty dva šroubky tam tak nějak zarostli a zrezli. Tudiž nerozebíratelný spoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALC Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Sakra to je na prd, mě se zdálo že jsou taky dost prorezlé. A čistě teoreticky kdyby to tak nebylo je v tom rozebírání nějakej zádrhel? Třeba při odpojování přívodní hadice? Dočetl sem se, že je tam nějaká speciální spojka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts