zidane256 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ahoj, mám takový menší problém přestala mi svítit jedna žárovka v panelu klimatizace. Je to složitá vyměna žárovičky v panelu klimatizace? Nebo popřípadě máte někdo výměnu vyzkoušenou této žárovičky? Zvládnu to sám a nebo je potřeba navštívit servis? Je to náročné táto výměna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Je to složitý, protože tam nejsou žárovičky, ale LEDky https://www.peugeot-club.com/topic/80415-mizejici-cislice-panelu-klimatizaceící-číslice-panelu-klimatizace/?hl=mizej%C3%ADc%C3%AD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Članek na který mě odkazuješ má ale digitální klimatizaci tu já nemám...Mám jen tu jednoduchou i u tohoto panelu je to tak složité ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Jo a navíc 2 žárovky zezadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 takže to budu muset přepájet ty ledky ? A postup vyndání toho panelu klimatizace je stejný jako u té automatické ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 zadne ledky pajet nebudes - ty jsou pouze na DIGI klimepokus mas knofliky kteryma tocis - mas zezadu jen 2 zaroveckymontaz je stejne slozita a mozna i slozitejsi kvuli bovdenum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 no mám jen knofliky a nevíš jakej typ žároviček tam je? a nějáký postup jak to rozebrat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 1,2W celoskloto se pouziva snad ve vsech autech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 28, 2016 Author Share Posted February 28, 2016 (edited) Tak žárovku jsem úspěšně vyměnil po seskládáni panelu klimatizace ale nastal problém při zapnuté klimatizaci mi s pár vyduchů klimatizace jde horky vzduch po zahřáti motoru a z některých ochlazený vzduch klimatizaci a z jednoho pruduchu prestal foukat vzduch úplně. Netušíte kde by mohl být problém ? Před výměnou žárovky vše fungovalo Edited February 28, 2016 by zidane256 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Bowdeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 No a co s tím udělat to se musí nějak seřídit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Asi zle založené,pri manipulácii vyskočili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Nevíte někdo jak se dostat na klapky zřejmě mám vykočný bowden z klapky. Nebo nemá někdo tady zkušenost jak se na klapky dostat a kde jsou uložené ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Ešte mi napadlo.....nemohol si tie bowdeny zameniť? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 no regulace vzduchu funguje na všechny polohy až na polohu foukání na obličej v tomto případě mi nefouká pruduch u spolujezdce u strany řidiče fouká klimatizovaný vzduch uprostřed a 3 průduch žene horký vzduch od motoru do kabiny...Jinak všechny polohy cirkulace vzduchu fungují jak na čelní sklo tak, na čelní sklo a nohy a na nohy to taky jde. To by asi nefungovalo kdybych bowdeny prohodil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidane256 Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Nemáte někdo zkušenost jak se dostat na klapky ? Abych zjistil, zda mi nevyskočil bowden z klapky ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts