TomášK Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Ahoj, manželka asi vzala nějaký vysoký obrubník nebo něco podobného a mám zdeformovaný celý pravý práh (pomačkaný, odřený). Dveře jsou naštěstí OK, ale jak na to koukám, zdá se mi, že vyměnit jen práh asi u 308 nejde, co? Jak se výměna řeší? Nebo by to šlo narovnat a vytlačit zpátky? Díky ta tipy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 (edited) možnosti rovnání jsou ,máš to na netu,yutub je toho plnej ... studenou cestou ...pokud to není totál totálka ,dá se to vytahat z5 , firmy na to jsou vyměnit lze vše...i manželku nebo práh udělat novej 1.5 -2 mm plech a COčkem chytit... Edited February 13, 2016 by myšut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 dej fotku, takhle se špatně radí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 (edited) prahy se daj sehnat jako karosarsky dilprece nemuzes menit celou bocnici Edited February 13, 2016 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 proč to musí všichni hodit na manželku...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomášK Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 prahy se daj sehnat jako karosarsky dil prece nemuzes menit celou bocnici prahy.png Asi blbě hledám, ale na 308 jsem to jako díl nikde nenašel. Můžete mě někdo navést správným směrem? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 zkus v pežo, určitě samostatný práh budou mít, ale na poměrně novém autě se to řeší zpravidla vytažením, ale když nedáš fotku, nedá se poradit-nasměrovat na odbornou firmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts