Bobovtx Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Zdravím, máte někdo zkušenost jak je to na STK když je v TP napsáno počet míst k sezení 7 a v autě jen 5 sedadel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Menší počet v autě neresili naopak by to byl problém. resil jsem to u Felicie kde pan nemel zadní sedadla a u dodávek. U t4 měl přidanou řadu a tu jsem kvůli STK vyndaval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Je to tu psané napříč forem, nekde to řeší někde vubec Na SK s jiným počtem než je v TP neprojdou Asi záleží i na technikovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichVa Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 V Česku žádný problém, je pravda, že jsem byl naposledy v listopadu 2014. Pokud by to problém měl být tak navštívit kamaráda a na STK si půjčit 2 sedadla z druhé řady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
celda1970 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Pokud máš napsáno v TP 7 sedadel ...musíš mít v autě přítomno 7 pásů.....sedačky jsou doplňková výbava....takže u tebe 5 sedadel 7 pásů....tečka. Já měl totiž jiný problém na STK.....v TP napsáno 5 sedadel ale měl jsem 7 pásů.... technickou mi dali a běžel jsem dodatečně na dopravku pro opravu TP.....jelikož chyba při dovozu byla na jejich straně....mám SW 7 míst a ouředník udělal chybu které jsem si nevšiml......a napsal 5 míst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 ja mam 7 pasu ve voze ale v TP 8 mist dolej sem na STK s 5 sedadly a zadny problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATTESS00 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 U své 308ky SW mam uvedeno počet míst 5-7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Já u své 307SW taky - je to táž logika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
46reddy Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 308 SW, v TP a ORV je napsáno 5 plus 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts