popest Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Ahoj vsem. Zakoupil jsem 308 1.6 e-Hdi 82kW... Zjistil jsem, ze klepot ktery se obcas objevoval na volnobeh dela uvolneny zadni kryt motoru. Kdyz na neho mrknu z leve strany ma nahore takovou podlouhlejsi diru. Asi to ma byt za ni uchyceny. Nebyl by nekdo ochotny mi to vyfotit na sve 308 kde presne se to ma uchytit? Nebo to aslespon popsat... Ja jsem tam nic nenasel. Diky moc. Standa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rico207 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Mám 308 Hdi 82 kW,ale neviem o žiadnom zadnom kryte motora. Motor má len krytie od spodu. Chcelo by to bližšie vysvetlenie o aký diel sa jedná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popest Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 V ServiceBoxu to oznacuji taky jako kryt motoru, ale spis bych tomu rikal protihlukova prepazka. Uz jsem nasel potrebne obrazky abych si udelal predstavu kde ten drzak presne je (viz. priloha). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rico207 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Tak toto mi je neznáme. Ani by som nepovedal,že je to motor 1.6 e- Hdi peugeot. Vidím ho prvý krát. je to iné ako klasik 1.6 Hdi. Takže nemôžem pomôcť. Je mi ľúto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popest Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Tak problem vyresen. Ten drzak ma mit na sobe zahnuty plech s hackem, kam se ten kryt povesi (jak vesak na bundu) a ten nekdo ulomil... nechapu jak se mu to povedlo, ale alespon je videt ze ani autorizovany servis v nemecku taky neni zadna hitparada... nicmene drzak v peugeotu stoji 118,- a je na dvou sroubech, takze pohoda.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts