benik1984 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Dneska mi pri prudkem zabrzdeni vyskocila hromada chyb a trvaji. Navic blika kontrolka svetel. Vse ale funguje. Viz foto.Dik za rady. Pripadne doporuceni servisu, Praha 5 okolo Novych Butovic a okoli. Dik http://imageshack.cz/image/770 Edited February 10, 2016 by benik1984 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radimrepka Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) chyba esp větsinou souvisí s vadným čidlem( spínačem) pod brzdovým pedálem-vyměnit, nebo pročistit co se týče žárovek, může být spálená, ale většinou je špatná kostra na zadním světle- rozpojit konektory, prostříknout kontakty a napružit Edited February 10, 2016 by radimrepka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
benik1984 Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Takže čidlo pedálu nové z Autokelly. Kontakty prostříkané, dáthnuté i kostra... Nula bodů Jedeme dál s chybou.. navíc nějaká chybová hláška o nastavení stropního svítidla.. Ty jsem pro jistotu rozebral taky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Jestli chceš, tak se můžeš někdy u mě stavit na dia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balu1989 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Takže čidlo pedálu nové z Autokelly. Kontakty prostříkané, dáthnuté i kostra... Nula bodů Jedeme dál s chybou.. navíc nějaká chybová hláška o nastavení stropního svítidla.. Ty jsem pro jistotu rozebral taky.. ono stropní světlo a ESP spolu z nějakého důvodu souvisí až moc, mají i stejnou pojistku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts