panzerflus Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 zdravím...možná to bude znít infantilně ale momentálně si nevím rady, koupil jsem si včera liťáky na p406 a když jsem je jel nafouknout zjistil jsem že dva ventilky nejdou rozšroubovat, jsou na nich jakésy tuning čepičky a zdá se jakoby byly přirezlé...nemá náhodou někdo nějaké řešení této situace? díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baffy Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Tuším ,že niečo podobné som videl a z boku tej čapičky bola imbus skrutka ,ktorou sa to dalo zaistiť proti chmatákom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) uriznout ventilek nozem a dat novej tuningove cepicky vyhodit se zbytkem stareho ventilku Edited February 10, 2016 by Ferry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) ak nic nepomoze prinajhorsom ti v pneuservise vymeni komplet ventilky a budes mat nove Edited February 10, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 hmm, to mne napadlo taky ale tyhle žádnej šroubek nemají... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 jde vyměnit ventilek i samodomo nebo musím opravdu do pneuservisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) no podla toho ktoru cast vnutornu vytocis aj doma ale vonkajsiu cast vymenis len ked je plast dole takze to nema zmysel menit doma pretoze stejne to potom potrebujes obut a vyvazit takze ak chces menit kompletny ventil tak ano do pneuservisu Edited February 10, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Takový podobný jsem měl kdysi taky, a jednoho dne kdy jsem šel nafouknout kolo jsem to taky nemohl dát dolů..kupodivu jen z jednoho kola, nakonec pomohla flexa, pěkně pomalu jsem to "brousil" pryč až to šlo dát dolů, a ventilek zůstal celej, nicméně po téhle zkušenosti už mě to nesmí na auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 flexou jo? to je plast? nezatavilo se to? odesláno z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 no podla toho ktoru cast vnutornu vytocis aj doma ale vonkajsiu cast vymenis len ked je plast dole takze to nema zmysel menit doma pretoze stejne to potom potrebujes obut a vyvazit takze ak chces menit kompletny ventil tak ano do pneuservisu vyvazovat nemusi vydel sem servisaka jak stahnul gumu - zatlacil ji na zouvacce tim ramenem uriznul ventilek a dal novej a gumu zas nafouknul zadne vyvazovani se nekonalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick406 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Měl jsem si ty samý jen stříbrný s jedním jsem si trochu pohrál a nakonec šel sundat na druhej pomohla jen flexa od tý doby už něco takovýho nechcu vidět raději klasický plastový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Modelarska frezka, Ale je to hovadina,tiez som take mal,par mi uradli,zvysne som zlozil a bolo.obycajne plastove su spat.nikto to nekradne,stoji to par centov,ucel to splni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 tak jsem navštívil pneuservis...za 20 minut a 160 kč nebylo co řešit, ani nevyvažoval, pouze vyfoukl gumu, v místě ventilku ji zatlačil a ventilek vyměnil, poté to dofoukl a jel jsem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 pro ukázku co že jsem si to vlastně přivezl :-) v pneuservisu mi říkal že bych je měl dát aspon do matné černé ať tak nepřitahujou pozornost hlavně našich policejních spoluobčanů :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Nějakej nízkej profil pneu, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts