bavorachzech Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 (edited) Ahoj, Peugeota jsem koupil s poškozenými pp dveřmi. Nestálo mi za to je opravovat, tak jsem si koupil jiné. Mimo to jsem u nich měl ten problém, že se nechtěly mechanicky odemknout. Páčka uvnitř se na centrál vždy jen pohla ale neodemkla úplně. Dveře jsem tedy vyměnil za jiné, ale problém trvá. Resp. když je vnitřní zámek v odemčené poloze a zamknu celé auto, pp dveře se nezamknou. Když jej zatlačím do poloviny cesty, dveře se zamknou (zámek uvnmitř zůstane na půl cesty), ale pak nejdou centrálem odemknout. Tuším, že se jedná o nastavení přítahu dveří k rámu. Máte s tím někdo zkušenost?Více na: http://www.peugeotclub.eu/forum-tema/predni-dvere-se-bud-nezamykaji-nabo-neodemykaji-20393 Edited February 10, 2016 by MJSytic menší grafická úprava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Mal si vyskusat vybrat zamok von,a tak skusat zamykanie,odomykanie.moze tomu branit mechanicky pohyb,alebo ohnuty plech. A povodny zamok ti fungoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bavorachzech Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Původní zámek fungoval právě naprosto stejně špatně... Proto bych to nevyděl na zámek jako takový ani na elektroniku ale spíš špatné nastavení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Tak preverit kabelaz,alebo vyskusat v inych dverach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts