Jump to content

1.sraz francouzkých vozů na autodromu v Mostě

Carlo

Recommended Posts

Zdarec lidi, chystá se někdo na akci 28.3.2016 v Mostě na autodromu ?  (od 09:00-17:00)

Vozy Peugeot, Citroen, Renault.

Je to sice Velikonoční pondělí, ale myslím si že spousty lidí to v dnešní době už oželí... :)

Dráha bude celý den přístupná všem účastníků a to za 600,-Kč .

Na dráhu budou auta pouštěny po deseti na deset minut, s tím že každý může jet kolikrát bude chtít . (kolikrát se mu to povede)..

Tak kdo jede ? :D

Naplánovat třeba i společnou cestu tam... :)

Je to jinak i na fb.

https://www.evensi.cz/1-sraz-francouzskych-aut-na-autodromu-most-autodrom-most/167771153

To je škodáá.... Já už na to šetřím, mám to pořádnej kus cesty... Ještě chci sehnat do tý doby ráfky R16ET12 asi z coupečka, abych je měl v poho přes bremba a nemusel mít podložky... Na zimních challengerech s 25mm podložkama a 60mm šroubama se mi tam moc nechce :D .

Nevím. Nikdy jsem takhle nebyl :nevim Jen vím, že pokud bych tam vyrazil s autem za 3/4 míče, tak bych se o něj sakra bál :myslim Počítám, že tam těch rychlých "skoropopelnic" bude požehnaně a každá si bude chtít dokázat, že je rychlejší :aut

A bál bych se o auto, i kdybych tam jel jen jako divák, když se bude parkovat v areálu :myslim Nebo máme někde náhled podmínek, které bude chtít organizátor před vjezdem podepsat?

Zatím nic nikde nedali... To je každýho věc s čím a jak tam pojede :D  . Každopádně deset aut na okruh je akorát i kvůli bezpečnosti... Zatím jsem nikde nějaké karamboly nepotkal, ale občas někdo vyjel ven do štěrku nebo trávy... Někdo tam jezdí co to jde, jinej si to zase projede s klidem, pojede poslední aby ho neměl kdo předjet a může si zkoušet, jak chce . . . Je to spíš pro ty kdo si chtějí vyzkoušet, jak se auto chová... Nebo si to chce vybrat spolujezdce co pojedou se svými auty na trať v jedné skupině :)  . Areál je prý i pro 1000aut , a budou asi chtít i rozdělit stání podle značek a tak podobně... Chce to sledovat fb stránku ;)

Hele na okruhu to není jen o výkonu.. Viděl jsem jezdit 406 1.8 16V i 2.0 16v a oboje jely docela slušně.. Sice co to dalo, ale jet rychleji bez lepších brzd a podvozku by už stejně nešlo... :D  Rovinka je tam jen jedna , možná dvě :)