Carlo Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Zdarec lidi, chystá se někdo na akci 28.3.2016 v Mostě na autodromu ? (od 09:00-17:00) Vozy Peugeot, Citroen, Renault. Je to sice Velikonoční pondělí, ale myslím si že spousty lidí to v dnešní době už oželí... Dráha bude celý den přístupná všem účastníků a to za 600,-Kč . Na dráhu budou auta pouštěny po deseti na deset minut, s tím že každý může jet kolikrát bude chtít . (kolikrát se mu to povede).. Tak kdo jede ? Naplánovat třeba i společnou cestu tam... Je to jinak i na fb. https://www.evensi.cz/1-sraz-francouzskych-aut-na-autodromu-most-autodrom-most/167771153 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Velikonoční pondělí za volantem?! Krutopřísnej nápad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Škoda, že se budou auta jen "hoblovat" na okruhu. Kdyby se dalo blbnout na "škole smyku", asi bych za to těch 600,- Kč pustil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verýsek Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 To není vůbec špatný, popřemýšlím děkujeme za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel 307 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 zvažoval jsem účast,když jsem to viděl na FB ale když jsem se podíval jak dělám a co je to za den tak nedorazím. . . jsem po 3 nočních a k tomu ještě velikonoce Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 To je škodáá.... Já už na to šetřím, mám to pořádnej kus cesty... Ještě chci sehnat do tý doby ráfky R16ET12 asi z coupečka, abych je měl v poho přes bremba a nemusel mít podložky... Na zimních challengerech s 25mm podložkama a 60mm šroubama se mi tam moc nechce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 http://www.autodrom-most.cz/cz/kalendar/kalendar-akci/?event-reservation=2387 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Jinak pojedu ze Dvora Králové - Jičín - Mladá Boleslav - Mělník - Roudnice na Labem - Most.... Tak kdyby se někdo chtěl připojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Před vstupem podepsat prohlášení a ještě pak nebýt krytý pojistkou? Na mně moc velkej adrenalin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Co by jsi čekal na free otevřeném okruhu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Nevím. Nikdy jsem takhle nebyl Jen vím, že pokud bych tam vyrazil s autem za 3/4 míče, tak bych se o něj sakra bál Počítám, že tam těch rychlých "skoropopelnic" bude požehnaně a každá si bude chtít dokázat, že je rychlejší A bál bych se o auto, i kdybych tam jel jen jako divák, když se bude parkovat v areálu Nebo máme někde náhled podmínek, které bude chtít organizátor před vjezdem podepsat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Tak s autem co má hodnotu bych tam asi taky nejel, ale s tou mojí 406 bych to neviděl tak dramaticky na druhou stranu, moje 406 taky není žádná raketa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Zatím nic nikde nedali... To je každýho věc s čím a jak tam pojede . Každopádně deset aut na okruh je akorát i kvůli bezpečnosti... Zatím jsem nikde nějaké karamboly nepotkal, ale občas někdo vyjel ven do štěrku nebo trávy... Někdo tam jezdí co to jde, jinej si to zase projede s klidem, pojede poslední aby ho neměl kdo předjet a může si zkoušet, jak chce . . . Je to spíš pro ty kdo si chtějí vyzkoušet, jak se auto chová... Nebo si to chce vybrat spolujezdce co pojedou se svými auty na trať v jedné skupině . Areál je prý i pro 1000aut , a budou asi chtít i rozdělit stání podle značek a tak podobně... Chce to sledovat fb stránku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gronholmm Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Asi pojedu, ale ani né abych tam utavil auto, ale abych si v klidu vyzkoušel kde je limit a jak se na limitech to auto chová Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Tak chce to vyzkoušet, člověka to láká . Můžem jet společně na dráze . Udělat jízdu 406tek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Jestli do toho počítáš i mě, tak spolu bychom teda nemohli leda vy byste jeli na pohodu a já na limitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlo Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 Hele na okruhu to není jen o výkonu.. Viděl jsem jezdit 406 1.8 16V i 2.0 16v a oboje jely docela slušně.. Sice co to dalo, ale jet rychleji bez lepších brzd a podvozku by už stejně nešlo... Rovinka je tam jen jedna , možná dvě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306-Kubik-S16 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Jedu;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Taky s tim pocitam ze vyndam toho sveho pezoo ale samo ne na okruh.Kubas delame kolonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stejsn Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Kamarád je tam přihlášený se závodní červenou 309 GTi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts