riomare11 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 ahojte sorry za zalozenie novej temy , cital som podobne problemy ale nie je to presne co hladam mam 407 1.6 HDI na display mi vyhadzuje chybu deppolution system faulty , po vypnuti motora sa mi pusti predny ventilator Este predtym pocas jazdy sa mi zmeni zvuk vyfuku , je to ako keby bol deravy , dokonca pri 50ke mi auto zacne trosku triast Davnejsie mi to robilo len obcas raz za 2 - 3 tyzdne tak som myslel ze je to regeneracia Fapu ale teraz mi to robi vzdy ked prejdem aj cca 7 km , vypnem motor a pusti sa ventilator , auto vyuzivam skor na mensie vzdialenosti . Nejake napady na co by som sa mal pripravit ? diky za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ahoj, podle toho co popisuješ, je asi ucpaný FAP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riomare11 Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 hmm da sa to ze to sam nejako spravim , alebo musim do servisu ? Do tohto ozaj nevidim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Nejdříve to chce diagnostiku a pak se uvidí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Zasa rovnaky prispevok, Uz je pri vsetkych typoch takato tema,lepsie hladat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts