c.WO.k Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Zdravím, mám takovej speciální dotaz. Včera jsem si přivezl xbox one,rozbalím, zapojím a připojím k wifi,stahuju hry. Žena přijde, zapne ntb a net ji nejde. Zjišťuju chybu, tak zapnu svůj ntb a net mi jde normálně. Tak jsem zkusil odpojit xbox od wifi a net se ženě normálně rozjel,tak jsem zase xbox připojil k wifi a okamžitě ji net zase spadl,ale na mým ntb šel pořád. Takže teď mám xbox napojenej přes kabel. Nesetkal se někdo s tímto problémem,že jen na jednom zařízení by nešel net? jinak k wifi mám připojený jen 4 věci, někdy 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkybanan Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Nemas na tom nb nastavenou statickou IP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Nebo v rámci DHCP malý počet v rozsahu IP? Nebo třeba omezení na množství klientů a nebo jakou normu wifi používá ten manželčin NB? Co to je za router? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted February 10, 2016 Author Share Posted February 10, 2016 jelikož se mi v tom nechtělo včera hrabat,chtěl jsem si zahrát, tak jsem na rychlo na routeru založil ještě druhou siť,tak xko a ntb šlo. Pak jsem zjistil ,že přes wifi mi to tahá nějak pomalu,tak jsem xko napojil na kabel a je to. Je rozdíl, z wifi průměrně 1,5 mb/s a z kabelu 45mb/s Takže pro zatím vyřešeno,ale i tak se na to musím mrknout, sem pak napíšu,jestli to bylo v ip nebo v něčem jiným Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punkac Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 V jaky normě máš to WiFi ? 1,5MByte krát 8 je 12MegaBite. To vypadá, jako bys měl na routru nastaveno jen použití B normy, což bylo max 11 megabite... Zkus router nastavit tak, aby používal G, což bylo 54 Megabite (teoreticky 6,75 Megabyte) nebo nejlépe normu N, což je až 600 Megabite tj. 75 Megabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.WO.k Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Sakryš to je na mě nějak moc složitý :-D zkusím teda prozkoumat nastavení ještě Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts