david131192 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Zdravim, mam 407ku. A premyslim ze bych si do ni misto maleho displae dokoupil navigaci... Chtel jsem se zeptat jestlinstaci koupit jen twn dysplay s autoradiem a vymeni se to nebo.je to slozitejsi vynena a musi se nainstalovat extra antena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 A co kdyby si třeba hledal? Potřebujes radio display anténu plasty okolo display propojovaci kabeláž A manika s diag které ti to zprovozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesr Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 No já zas řeším to,že mám potřebný materiál ale nemám toho maníka,který by mě to zprovoznil.tak kdyby si někdo chtěl vydělat,tak at mě napíše a domluvíme se.Díkec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraAsus Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Potrebujes mit origo stmivaci zrcatko, kde přes pravy predni sloupek natahnes drat s GPS, stmivaci zrcatko ma na skle plastovy obal na GPS, dale u lampičky zapojíš mikrofon (taky nachystane pouze na pripojeni), musíš natáhnout AUX do kastliku u spolujezdce, taky to tam je pripravene v plastu na vyloupnuti (kabelaz musíš mit) a anténa na radio zustava stejna, jinak dale potrebujes radio s tou obrazovkou, opticky kabel + konektor z původního vozu na pripojeni radia, vzadu se musí něco predelat, cele zapojeni je max na 3h. vč. montaze vseho, pak ti někdo musí nahrat cestinu a aktualizovat mapy. Clovek co to dokaze je člen pp205 a ma autoservis v dedine KLY, hledej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 zalezi jakou navi chce davatRT4 uz enma optiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts