Doctor Who Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Pánové, má tady někdo z Vás uvedenou konfiguraci autobusu? Mám takovou nevšední prosbu, trošku bojuju s jedním úřadem a docela bych potřeboval kopii zadní části TP, nemusí tam být vidět VIN, ten opravdu nepotřebuju. Byl by někdo ochoten mi poslat na email sken zadní části TP? Byl bych velice vděčen. Můj email je: doctorwho@timelord.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Já u Ulysse mám 5-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Ano myslím tím 5-7 nebo 5-8 míst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawoy Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Pošlu zítra dopoledne. O co go? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 A po uřadu chceš co zapsat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 (edited) Já bych to tady nerad moc veřejně rozebíral. Můžu víc info do SZ pokud si zvědav. Nechci po úřadu zapsat nic, potřebuju jedno povolení mimo EU. Edited February 8, 2016 by Doctor Who Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawoy Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Pro orientaci zatím koukni sem http://www.peugeot-club.com/topic/99601-807cka-radačka-rada/?p=1666048 http://www.peugeot-club.com/topic/99601-807cka-radačka-rada/?p=1666833 Slíbený sken pošlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Ja mam zapis 8 miest a mam problem prejst cez STK.Neviem,ktory pablb to tak vymyslel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 (edited) Majkí, já tam mám napsáno 5-7míst, pošlu, je-li to ještě potřeba. Edited February 9, 2016 by Zodiak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Péťo dík, ale já potřebuju s motorem 4HW. Ty ho máš ještě o nějaké to deci větší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 No vidíš, jaká su trubka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas.407 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Jamam v TP 5-8, ale motor taky jiny... kdby jsi potreboval, posli SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubo§ Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ja mam v TP len 8 a na STK chodím z piatimi sedadlami a zatiaľ nebol žiaden problém.Našťastie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawoy Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Tady to máš .... dřív jsem se k tomu nedostal .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoyof012000 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Poslal jsem mailem primo na Peugeot 807, 94 kW, 4HW, rv 2003, zapsano mam 5-8 mist. Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Sawoy díky. Honzo, od tebe mi přišla jen přední strana. :-) Snad mi to bude postačovat, všem ještě jednou moc děkuji za ochotu a pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawoy Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Doktore, ty s tím ročníkem 04 máš (měl jsi) FAP, že jo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpetrix Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ja mam v TP len 8 a na STK chodím z piatimi sedadlami a zatiaľ nebol žiaden problém.Našťastie. Kedy si bol naposledy na STK?Ja som tiez nemal problemy,az do minuleho roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor Who Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Ano, měl bych mít FAP. Jaká je skutečnost však nevím. Já mám svůj "bus" jako třetí majitel a rozhodně jsem ho pryč nedával. A hlášku Anti... jsem měl jednou, tak jsem to dával do servisu za cenu "bez papíru uděláme slevičku". Takže jeho přítomnost či nepřítomnost na autě fakt nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawoy Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Hmmm . jsme na tom relativně stejně ... nádržku pod autem jsem teda nehledal, kdyby byl vymlácenej tak tam stejně bude. Ale v servisce je záznam z 90.500 km "+ 2 L. liquido FAP" a liquido není italsky likvidace, ale kapalina. Tedy tipuju doplnění aditiva a protože jsem 2. majitel a v CZ první na 99% ho tam mám, Anti jsem v životě neviděl, regeneraci nezaznamenal .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts