Jump to content

Mikrospínač skla 407 SW

Gormen

Recommended Posts

Zdravím kluci... Minulý týden mě opustil mikrospínač na mojí 407 SW  , 2,0 HDi RHR 2004. Načetl jsem diskuze a témata o zlobivých mikrospínačích a kablech na fóru a včera jsme se vrhl na opravu... Přišel jsme na to že se rozpadl mikrospínač upadly ty dvě malé mikropacičky uvnitř jej co spínají kontakt... Zjistil jsem z toho spínače asi jen výrobce zn. Burgass jestli čtu správně... Ale absolutně nevím typ :(  Ani jsme nikde zde na fóru nenašel bližší info napětí, funkce atd :) ... Nevíte kluci kde jej sehnat ? Popřípadě jakou náhradu sehnat ?

V pátek jedu mimo čr a rád bych to dal do té doby do kupy :( V Peugeotu mi řekli že jedině celý zámek skla...

Budu vděčný za jakoukoliv pomoc....

Nevím jak popsat elektronicky tu funkci ,ale je pouze jen ve stavech "OFF" a "ON" pokud nezmáčkneš ťuplík je rozpojený čili off , při sepnutí On spojení kontaktů = otevření zámku jakmile kontakty rozpojí zase off  (né že bych snižoval tvé elektro znalosti jen se to snažím třeba popsat i pro ostatní :D ) tvar kvádru (měřeno metrem :( ) cca 14x14 mm výška 6 mm ...  vývod je kablík, který jde dál do zámku .... pro inspiraci obrázek zde akurát ten kontaktní čudlík nahoře je bílý a nejspíše pogumovaný z důvodu vodětěsnosti...

Edited by Gormen

Nechce sa mi to hladať páč to nepotrebujem ,ale tu vo vlákne o 407-me je celkom určite typ mikrospínača uvedený a dokonca aj jeho náhrada. Musíš len trochu viac pohladať.

EDIT: tak mi to nedalo a tu je vlákno  http://www.peugeot-club.com/topic/69619-odomykanie-a-zamykanie-swcko/  .Problém je len v tom ,že ten odkaz už je pasé ,ale myslím si že podla toho typového označenia alebo tvaru si niečo vyberieš  http://www.gme.cz/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici

Edited by baffy

Zítra by spínač měl přijít na prodejnu a já si ho vyzvednu :) Během víkendu bych se chtěl na to vrhnout (ale nejspíše až po víkendu jelikož mám namířeno k našim bratrům an Slovensko) tak to třeba fotnu pro porovnání origo vs náhrada + nějaký popisek jak to šlo či nešlo... Počítám s tím, že ho tam bude třeba nějak zaretovat jelikož by měl být o malinečko menší než origo bych řekl ale to jsou volovinky :) Pokud by to potom někomu pomohlo bude jen rád... Jinak chci použít tento mikrospínač -> http://www.gme.cz/mikrospinac-zippy-adw-n2s-00e1-ea002-z-p630-282 

Teď jen uvažuji zda bude přínosnější ... ? :myslim  vyměnit ho s komplet kabeláží až tam kam to prostupuje do toho zámku nebo to jen cvaknu a přepájím... Říkám si, že s tím pájením bude méně práce než s rozebíráním celého zámku ;)