Jozef H Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Ahoj, ako vymenim hmlovky na peugeot 306. Za odpoved dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Myslis ziarovky, alebo cele svetla? Mas a potrebujes vymenit za ine, alebo hmlovky nemas a chces pridat? Mal by si sa presnejsie spytat, aby sa ti dalo pesnejsie poradit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Také by bylo vhodné doplnit model, tedy zda máš hranaté, oválné nebo kulaté mlhovky. Vím, že ty hranaté trpěly na reznutí parabol, to by mohl být důvod k výměně. Ale to jen věštím z koule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozavsky Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Měl jsem ten samý problém a stále mám nezkoušej je vyndat spodem, sežere ti to půl dne a nakonec zjistíš že jde vyndat jen pravá. Drží na 3 šroubech a u tý levý se k tomu třetímu nejde dostat. Někde jsem četl že se musí demontovat celý přední nárazník... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Ja som dával okrúhle hmlovky dole spodkom a išlo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V4SY Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Jestli máš hranaté, tak přeju hodně štěstí při výměně, je to naprostá katastrofa se k něm dostat, ze předu na to zapomeň, nejjednodušší je sundat přední narázník, pokuk si troufáš a nechceš ztrácet čas, nebo můžeš zkusit spodem(je to děsná práce, ale jde to). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts