Melounn Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Zdravím všechny, hodně uvažuji o pořízení nové 5008 s motorem 2.0 Hdi. Vím snad o ní téměř vše i díky tohoto fóra. Jediné co mi chybělo byla předváděcí jízda, co už mám taky za sebou, dokonce to byla předváděčka s motorem 2.0 Hdi - líbilo se mi. Co mě ale zarazilo, byla poloha řadící páky. V neutrálu byla nakloněná na pravou stranu, směrem ke spolujezdci - jako by jsem tam mohl téměř už dát pětku. Pár aut jsem už řídil, ale takto nakloněnou páku jsem ještě neviděl (vždy byly v neutrálu rovně - "kolmo k podlaze"), prodejce na můj dotaz krčil rameny, jiná 5008 se stejným motorem nebyla k dispozici. Bylo to pro mě docela rušivé. Proto se chci zeptat, hlavně majitelů tohoto motoru, je vaše řadicí páka v neutrálu taky nakloněna na levou stranu? Je to standart? Díky moc za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek171076 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Ahoj. Mám ji rovně!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 tak si ujasni na kterou stranu je vlastně nakloněná--doprava nebo doleva?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melounn Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Fajn, tak můj první příspěvek/dotaz a hned jsem jak jelito co má problém s levou a pravou stranou. Řadící páka byla nakloněna na PRAVOU stranu ke spolujezdci. Radku dík za odpověď. Samozřejmě uvítám více odpovědí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Píšeš "nové 5008", takže je to fungl, nebo ojetá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 uložení řadící páky je polohovatelné v určitém rozmezí, takže to není problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melounn Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Byla to funglovka, najeto 13km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 musíš porovnat to naklonění šaltpáky ve více autech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 rovná.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirous Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Já mám AUTOMAT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacho69 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 (edited) Já jí mám rovně Jirous: Spíš máš na mysli robota, ne? Edited February 8, 2016 by Pacho69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melounn Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Zdravím všechny, dík za info. Takže je mi jasné, že má stát rovně jako kolík ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek171076 Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Presne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts