Ekko Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Zdravím, jsem tu nový a měl bych jednu, možná blbou otázku. Nejsem velký znalec, takže bych potřeboval poradit se záměnou motorů. Momentálně mám ve svojí Pugyně 1.1 typ TU1M a chtěl jsem se zeptat, jestli by byla možná záměna za silnější 1.6tku (TU5JP). Popřípadě bych uvítal nějaké rady, klady a zápory této výměny.Technická by neměla být problém :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 (edited) dej tam 1.4 to nikdo nepozna (55kW) 1.6 je moc napadna a hlavne neprojdes STK !!! napadaji me jen 2 veci jak to legalne udelat1, napad rozchlastat2, auto prodat a koupit se silnejsim motorem Edited February 5, 2016 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 ta 1. bude i levnější, jenom pak bolí hlava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Však tu 1.6 ti technik taky od 1.1 jen tak nepozná pokudbteda není Fanda peugeotu, nebo mu nestojí s původním motorem hned vedle. Na té výměně není ani nic extra těžkého, ale když se takhle ptas, tak to asi sám nedas a platit si někoho u auta v tehle ceně nemá smysl. Takže souhlas s předešlýmy příspěvky. Edited February 18, 2016 by F.I.K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts