patres815 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Potreboval by som poradit mal som nastartovane auto cca 10 min aby sa zohrialo zrazu len rana a auto zdochlo skusil som nastartovat ale hned malo divny zvuk otvoril som kapotu a videl som cez kryt ako mi trci z vackovej remenice srob chcem sa opytat ci sa mohli zrazit ventili alebo bude stacit vymena rozvodov dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 nahoď foto šroubu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patres815 Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 takto nejak vypada zavit zniceny uplne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Tak ještě sundej víko ventilů, ale na 99% to bude potkané - přeražená vačka a ulámané koníky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patres815 Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 chalani vacku mi zlomilo cca na 3 miestach dal som ju dole mam samonastavovacie ventili myslite ze sa zrazili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Máš leda kulový a ne samonastavovací ventily. Samozřejmě že se ti to srazilo, co si asi tak myslíš, že tu vačku přerazilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 S tím názorem jsem se setkal mnohokráte: nemá to šroubek a kontramatku = má to hydroštely.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Jo, a pak se desně divěj, že jim to v zimě přestalo startovat. Znám, řešil jsem těch případů desítky... Ještě mám někde doma koníky na tu vačku, samotnou vačku ne. Ale je shodná s 1,9D - ne s 1,8D a 1,8TD, ty měly trochu jiné časování. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxvine Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Pokud by si chtěl, mám doma celou hlavu, má praskliny mezi ventilama ale zbytek OK, jen chybí jeden koník (musel by jsi dokoupit)... kdyby si měl zájem napiš SZ... Ale ono to bude nejspíš asi na celou hlavu co??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts