Bacyl Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Značka: Peugeot Model: 307 Cena (Kč): 115000 Rok výroby: 5/2006 Stav tachometru: 93358 VIN: VF33ENFUC84624097 Email: L.Balcarek@atlas.cz Telefon: 725722518 Souhlasím s pravidly inzerce Dobrý den, Nabízím k prodeji tento vůz z důvodu koupě 508sw o kterou mám momentálně zájem. Jedná se o 307 break (kombi) 1,6 benzín 80Kw r.v. 5/2006 stříbrná barva Auto je garážované, servisováno v Peugeot servisu. Veškeré opravy co byly prováděny na tomto vozidle mohu doložit mám faktury. Pokud budete mít zájem mohu domluvit prohlídku v servise a klidně vám řeknou co tomu vozidlu bylo a je. Toto auto koupil můj známy z Francie při cca 20000km tam sloužilo jako předváděcí auto. Potě ho měl a najezdil cca 43000 km a já ho od něj koupil při 63 000 km v roce 2009. Dále jsme sním jezdili se ženou a momentálně má najeto 93358 km. Auto je spolehlivé, jezdí pěkně bez žádného klepání atd. Autu jsme dávali to co si po nás žádalo a co mi řekli v servise na pravidelných prohlídkách Minulý týden jsme měnili lanovody na ruční brzdě a zároveň destičky, doporučení od servisu mám, že by se mělo do budoucna uvažovat o výměně zadních kotoučů. (mohu nechat udělat ještě před prodejem nebo se domluvíme na spoluúčasti) nechci auto prodat aby si někdo pak stěžoval. K autu mohu dodat 4ks letních kol (elektrony) a 4 ks plechové (zimní) prostě kompletní sady vzorky momentálně nevím ale mohu změřit a dodat hodnoty pokud někdo bude mít zájem Prosím jen o solidní jednání. s pozdravem Bacyl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Chtělo by to fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacyl Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 ju přidám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacyl Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Tak tady jsou fotky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacyl Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Prodáno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.