Techtich Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ahoj,potřeboval bych poradit k čemu slouží zelené relé u řídící jednotky (na fotce zakroužkovano červeně) . Jde o to,že když je zapojené tak občas v něm kdykoli začne cvakat i když není nastartováno a jste mimo auto, což mi vybijí baterii. Takže ho mám ted už nějakou dobu vypojené a všechno funguje normálně, tak by mě zajímalo k čemu slouží a jestli je tam nutné. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S@jmon Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 sou v autě mlhovky ? mohlo by to bejt na mlhovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 To rele tam mám taky Nevím na co je ale mě asi necvaka A mlhy to nejsou, nemam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techtich Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Já to relé budu mít nějaký vadný, tak právě nevím jestli mám zkoušet schánět nový nebo jestli tam nemusí bejt. Mlhovky nemám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) Dej obyc třeba z favorita na vyskouseni Skus napsat čísla kabelu, kluci to umí rozklicovat k cenu vedou Edited February 4, 2016 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 no vadne rele by ti necvakalo nespinalo alebo spinalo ale stejne by nebolo funkcne to rele nieco ovlada a ked cvakne tak od toho dostane povel a ty musis zistit co ho ovlada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techtich Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Já myslel jestli nemůže bejt vadný že si spíná kdy se mu chce a v kuse takže za to spíš může to co ho ovládá,ale to kdybych věděl co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) no mohol by sa aj samo spinat ak by bol kabel( minusovy kabel ovladania ) prerazeny(poskodena izolacia) a nahodne sa dotykal kostry ale pravdepodobnost je velmi mala Edited February 4, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 jak pisal Havlicek hod sem cisla kablov toho rele a niekto kto ma schemu tak zisti co to spina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) u jednobodoveho vstrekovania vidim na scheme rele ohrevu nasavaneho vzduchu teoreticky to moze byt ono vravime hod sem cisla kablov staci jedno dve cisla nemusia byt vsetky styri Edited February 4, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Škoda že mam čas až v neděli, bych to propipal kam to vede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techtich Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 zejtra na to kouknu a hodím je sem zatim díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) este mozu byt kontakty rele zlepene (trvale zopnute)ale to bi ti necvakalo da sa v poho premerat ze nesmu byt v kludovom stave spojene piny rele 3 a 5 alebo ak mas ine znacenie tak 30 a 87 Edited February 4, 2016 by krtek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S@jmon Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 mě třeba cvakalo relé blinkrů že bylo fakt slyšet a cvakalo skoro furt ikdyž nebyly blinkry puštěný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 reel blinkru je v kabine to by necvakalo v motorua samo ze sem an to dnes zapomel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Techtich Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Já jsem asi slepej ale žádný číslo kabelu jsem tam neviděl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts