Bobišek Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Zdravím, něco mi hučí v autě, mám takový dojem, že je to ložisko v ,,altíku,, .. Nemá někdo levně jinej ? Už jsem jeden náhradní měl a zničil jsem ho, když jsem povoloval matky na kontakty, tak jsem to strhnul cely i s letováním Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobišek Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Teď jsem sehnal teoreticky jeden ale je to z 1.5 nafty. Můžu to tam dát nebo je jinej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal4051 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Mam je z litradistak SZ pokud.mas zajem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S@jmon Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 z nafty si myslím že ti nepůjde má jiný upevnění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas2 Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Ahoj,nemá někdo na prodej alternátor na 1.5D?R.V.98, Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S@jmon Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 midas2: mrkni na bazošoj tam toho sou mraky taky sem sehnal za 400,- z auta co mělo 170 najeto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobišek Posted April 30, 2016 Author Share Posted April 30, 2016 (edited) Zdravím klubáci, kdo shání altík na 106ku nechám za 450,- plus případná pošta. Důvod prodeje je, že jsem koupil druhý kvůli teoreticky hučícímu ložisku. Problém byl však v napínací kladce k alternátoru. Takže mám jeden altík navíc kdyby měl někdo zájem Edited April 30, 2016 by Bobišek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts