Jump to content

sedačky z coupe do sedanu

panzerflus

Recommended Posts

Ano, jde to. Ale rozhodně to nedoporučuju. Bejvalýmu kamarádovi jsem to dával do auta a je to příšernost, jak na práci, tak i výsledek. U předních sedaček musíš předělat pojezdy a tušim, že jsem tam ještě předělával úchyt pásu. Zadní sedačky tam pasujou na úchyty normálně, jenže jak má coupé svažitou záď, tak se použilo daleko menší polstrování sedačky a vzadu sedíš nízko, prakticky na plechu nad nádrže. Jelikož coupé nemá v zadu dveře, jsou použity širší tapce a ta zadní lavice je ve výsledku užší, takže dole ti budou vidět plechy pod sedačkou a nahoře musí zůstat ty boční výplně.
Výsledek je takovej, že to vypadá příšerně a pohodlný to není ani náhodou. Ostatně ono ani v coupé není to svezení v zadu zrovna komfortní  :D  Jo a ještě takovej detajl, zadní sedačky tvoří takovou zvukovou izolaci, jenže jak jsou tyhle kratší, tak je vevnitř i celkem hluk. Osobně bych to nedělal ani náhodou ;)
A ještě jsem si vzpoměl na jednu věc, pokud jsi prcek (jako já 175cm) a jezdíš se sedačkou blíž k volantu, tak budeš mít problém v tom, že i když si nastavíš sedačku co možná nejblíž, tak furt bude hodně daleko.

post-16339-0-27582600-1454580285_thumb.j

post-16339-0-87760500-1454580578_thumb.j

Edited by Mef