panzerflus Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Zdravím, možná se to tu už nekde resilu ale při vyhledávání jsem to nenašel. Dotaz je naprosto jednoduchý. Jdou namontovat ( i s drobnými úpravami) sedačky z Peugeot 406 coupe do Peugeot 406 sedan? Obojí starší model. Dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJEENNDDAA Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 ano.. Peugeot22 to dělal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) Ano, jde to. Ale rozhodně to nedoporučuju. Bejvalýmu kamarádovi jsem to dával do auta a je to příšernost, jak na práci, tak i výsledek. U předních sedaček musíš předělat pojezdy a tušim, že jsem tam ještě předělával úchyt pásu. Zadní sedačky tam pasujou na úchyty normálně, jenže jak má coupé svažitou záď, tak se použilo daleko menší polstrování sedačky a vzadu sedíš nízko, prakticky na plechu nad nádrže. Jelikož coupé nemá v zadu dveře, jsou použity širší tapce a ta zadní lavice je ve výsledku užší, takže dole ti budou vidět plechy pod sedačkou a nahoře musí zůstat ty boční výplně.Výsledek je takovej, že to vypadá příšerně a pohodlný to není ani náhodou. Ostatně ono ani v coupé není to svezení v zadu zrovna komfortní Jo a ještě takovej detajl, zadní sedačky tvoří takovou zvukovou izolaci, jenže jak jsou tyhle kratší, tak je vevnitř i celkem hluk. Osobně bych to nedělal ani náhodou A ještě jsem si vzpoměl na jednu věc, pokud jsi prcek (jako já 175cm) a jezdíš se sedačkou blíž k volantu, tak budeš mít problém v tom, že i když si nastavíš sedačku co možná nejblíž, tak furt bude hodně daleko. Edited February 4, 2016 by Mef Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzerflus Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 No já mam 2 metry tak by mne vzdálenost netrapila. Šlo mi jen o to zda je to technicky možné. Dík za odpověď hoši Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts