MJSytic Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Vypadá to, že pro lepší kulisu bude na srazu puštěný hudební podkres Kdysi dávno po "KoKo" srazu jsem slíbil, že pokud se k tomu zase jednou namotám, tak nechám výrobu "playlistu" na účastnících srazu. Nyní tedy tak činím a prosím ty, kteří budou chtít přispět nějakým svým oblíbeným songem, nechť zde zanechají stopu v podobě: 1. Interpret - název skladby 2. Interpret - název skladby Myslím, že dva kousky od každého budou akorát Jinak nějaké stylové omezení dávat nechci, ale prosím když tak něco rozumného - poslouchatelného Přispěvatelům předem děkuji za spolupráci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Karel Gott - stále mlád Lucie Vondráčková - Marmeláda ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Tak já začnu 1. Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home 2. Guns N' Roses - November Rain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) Kelly Family - Máma Michal David - Když se podaří (EDIT: Asi to je "Poupata") Edited February 3, 2016 by Péťa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Lucie Vondráčková - Marmeláda To myslíš vážně? Musel jsem si to pustit, abych věděl, co to je a je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Tak kazdy nejak zacinal no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) Horkýže slíže, cokoli od nich. Edited February 3, 2016 by elton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 1.Queen - Miracle 2.Kiss - Forever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Já chci "Žížalu Julii" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Já myslel že je to vážně myšlené a vono asi nee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 1.Queen - Miracle 2.Kiss - Forever Forever Dnes jsem si to pouštěl v garage,celé symfony album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) Pokud bych se tam objevil,ale neslibuji,motor z wilíka na ponku,rozdělaná spodní kuchyn,zaměstnavatel taky honí,je toho nějak moc,tak tohle a druhé třeba skwor a bonus od Jičínáků a Michala Novotného Edited February 3, 2016 by Milan+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 No koukám, že si budu muset v některých případech ponechat právo "veta" Nebo bychom to mohli spojit s hlasováním o "LOPATU s nejhorším hudebním vkusem" Ještě bych se chtěl zeptat. Co je složitého na tom, dodržet předepsaný formát : 1. Interpret - název skladby 2. Interpret - název skladby ???????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Tak pardon,velká omluva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weri 605 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Dan Landa - Holky a mašiny Patrick Abrial - Misirlou (pokud nenajdeš - možná varianta The Black Eyed Peas - Pump It) Jinak proti poupatům nic nemám, ale jeslti necháte Přemovi Jůlii, tak se mu v noci pomstím na manželce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) pernikovou chaloupku,můj otčenáš,za tou naší garáží, tři oříšky pro popelku odesláno z Lumie Edited February 3, 2016 by vendelinek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ingrid-tu es fou tou Kate Ryan-desen chantee Zůstaneme u té Francie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 AC/DC - Who Made Who ACCEPT - Wanna Be Free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) Pavlík:Kašpárek v rohlíku - Čůrej sem, čůrej tam Michal David - Non stop (nebo Xindl X - Disgrafik) Medvěd: Folk team - Nadčlověk (nebo Poutníci - Telegraf road) Suzi Quatro - Can the Can (nebo Smokie - Needles ans Pins) Edited February 4, 2016 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verýsek Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Medvěd: Já ti dám Kašpárka s čůrej sem a tam, že nebudeš vědět čí jsi a jaký pohlaví Já: Kabáti - Dole v dole.... doma se domluvíme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts