FilipJ85 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Zdravím, dnes jsem jel z práce a na kruhovém objezdu, když se auto naklonilo se mi rozsvítily kontrolky na ABS i ESP. Nevíte v čem by mohl být problém a na co se mám zaměřit ?? Po této závadě mi nešel na dálnici spustit ani tempomat, který před tím normálně fungoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brutall Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) 1.množství brzdovky, 2.spínače na pedálech, 3. sůl na čidlech. Edited February 3, 2016 by brutall Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipJ85 Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 Kouknu teda na stav brzdovky a potom bude asi nejlepší udělat diagnostiku co ?? Ještě bych teda mohl přeměřit brzdový spínač na pedálu jestli bude v pořádku měl by ukazovat nějaký odpor. Po příjezdu domů jsem vypnul motor a znovu nastartoval a chyba se hned ukázala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rico207 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Mal som presne tú istú závadu, asi pred rokom. Je treba rozopnúť modrý konektor,na poistkovej skrinke pri motore. Pár krát zasunúť a vysunúť,alebo nastriekať KONTOX. Mne to pomohlo,zrejme tam nastane oxidácia kontaktov. Od tých čias žiadny problém. Aj ja som mal také rady ako čidlá a td. Treba skúsiť ten konektor a potom daj vedieť ako to skončilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wishmaster077 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Stejný popis zavady i umne na diagnostiku tam zistil ze ktery kolo to delalo u mne pravy predny kolo dolu vycistil cidlo zmazal zavadu a zatim dobry a pak se uvidi jestli neni cidlo v prdeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rico207 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ďakujem za odpoved. Čidlo bude asi dobré,to by kontrola zasvietila po pár kilometroch. Tak nech to jazdí bez závad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts