OnR Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Ahoj, najednou jsem zjistil že mi nedrží dálková světla. Svítit svítí ale nedrží. Když chci aby svitili trvale tak musím páčku držet. Pořadí někdo s kde začít? Je v páčce/pod páčkou nějakej spínač kterej nedrží? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Nejlepší je vyměnit páčku. Lze ji použít i 406, pokud se nemýlím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaninaS Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Ahoj, najednou jsem zjistil že mi nedrží dálková světla. Svítit svítí ale nedrží. Když chci aby svitili trvale tak musím páčku držet. Pořadí někdo s kde začít? Je v páčce/pod páčkou nějakej spínač kterej nedrží? Mela bych z 2,1 Tdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Ahoj, najednou jsem zjistil že mi nedrží dálková světla. Svítit svítí ale nedrží. Když chci aby svitili trvale tak musím páčku držet. Pořadí někdo s kde začít? Je v páčce/pod páčkou nějakej spínač kterej nedrží? a nemáš tam automatiku na světla? sice blbost, ale kamarád to řešil na fordu a potom si vzpoměl, že musí zapnout normálně světla, jinak to funguje jenom jako na blikání, jestli nemáš automatiku, neber to v podtaz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 U těchto páček je to tak, že při základní poloze (bez otočení kroužku), dálková nejsou aretovaná, tzn. je to světelná houkačka. Po otočení kroužku je pak dochází k aretaci potkávací/dálková. Takže je to tak, jak je uvedeno výše, možná máš denní svícení, přitom kroužek máš v základní poloze, takže dálková nejsou aretovaná. Anebo je v páčce závada. Po info: Citroen XM to měl ještě jinak, uvnitř bylo malé relé, které zajišťovalo aretaci potkávací/dálková. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaninaS Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 a nemáš tam automatiku na světla? sice blbost, ale kamarád to řešil na fordu a potom si vzpoměl, že musí zapnout normálně světla, jinak to funguje jenom jako na blikání, jestli nemáš automatiku, neber to v podtaz... Nemam automaticke rozsviceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 tak to bude nejspíš v páčce, koupit novou, hlavně ne náhradu, ty nespolupracují, už sem zde popsal ve vláknu, origo valeo nebo z vraku..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnR Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Diiik Byla to automatika na světla. To mě nenapadlo :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr.inout Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 stávají se i horší věci, hlavně, že to pomohlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts