fitsport Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Používám v předních světlometech žárovky typu H4,určené výrobcem.Světelný tok,které vydávají už pro mě neni dostačující a tak bych se chtěl zeptat,zda už někdo z vás neřešil výměnu H4 za jiné.Ale také,aby teplota nevypálila parabolu světla.Jiné řešení ,pro věčí světelný tok bez poškození světla.Používám zn Philips občas i Osram s větčí svítivostí,Děkuji všem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 podle mě do světlometu nemůžeš dát jinou žárovku, např. H7, xenon atd.,i kdybys světlomet upravil, je schválený pouze s H4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Fajn,to chápu ale od H4 je rozptyp světla nedostačující.Koukal jsem,že se prodávají ledky s paticemi H4 s větčí intenzitou světla,jaký máš názor na ně ?Díky.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Když to chápeš, tak proč se ptáš na nějaký china H4 LED??? Světlomet je pro H4 žárovku, tak tam patří jen H4 žárovka. Pokud ti přijdou nedostatečné i žárovky z top řad typu "Nightbreaker" apod., tak je na čase zajít k očnímu a nebo koupit nová světla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Fajn,tak vyrazim k očnímu.. dík... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Já teda mám taky parťáka a používám H4 Osram night breaker unlimited a svítí mě to dost, ani dálkový nepoužívám, a to mám světla od firmy Depo, který podle všech možných recenzí svítí hůř než originál Bosch. Jaký tam máš Ty světla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman 1173 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 (edited) Mám to samé co Šalda jen dodán že s 90% svítivostí ,světla mám originál a svítí to nádherně. Používám je asi pět let bez problémů.Cena H4 cca 450kč ale koupil jsem je v akci.Světla máš seřízený ? Edited February 2, 2016 by Roman 1173 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Mam tam origo z výroby.Jsem skoro slepý,když potkám xenony,bixenony...pak chvíli skoro nic za volantem nevidim.Jinak zkusim ty doporučené typy žárovek díky za rady fajn večer ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman 1173 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Nekoukej do světel ale k pravý krajnici :-) xenon nebo bixenon oslní každého i když stačí špatně seřízená světla nebo naložený auto :-) za to žárovky nemůžou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 3, 2016 Author Share Posted February 3, 2016 jj díky,budu se tam snažit koukat...hold nová technologie...škoda,že nejsou pro tento model novější přední světla jako pro jiná auta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Já taky nic nevidím když proti mě někdo jede a svítí jak prase, ale to si myslím že nemá nic společnýho s tím jak Ti to svítí, teda pokud nemáš vyloženě bludičky světla. Jinak se taky ve tmě dívám na pravou krajnici, ale i tak mám blbej zvyk se dívat přímo do světel a hádám podle toho co to jede proti mě za auto :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 (edited) ani na novém Berlingu III nesvítí bůhví jak, taky H4 Edited February 3, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts1990 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Mam Led sadu a svitivosti je jiz na urovni xenonu, skvela viditelnost za vsech podminek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 ts1990 myslíš denní světla LED? nebo něco jiného? dej foto prosím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Též by mě zajímalo,o co se tedy jedná.Fotečka a popis by bodl díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Myslím že z toho nic nebude, když má jeden příspěvek, dosud sem neviděl žádnou led žárovku co by aspoň trochu svítila, natož pak jak xenony Možná jen barvou, ale to asi tak vše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Já jsem na Parťákovi neměl pocit, že to špatně svítí a to jsem tam neměl žádné Osram NB. Každopádně taky tipuji, kdo mě oslňuje a po několika vteřinách se uvědomím a začnu e dívat jinam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Almanil myslím to tak, že na tu velikost světel, co má beringo III by to mohlo svítil lépe , mám tam origo žárovky, ani nevím co je to zač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 To nebudu rozporovat, já jezdil jenom s 1. Generací Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Já mám zkušenost teda s Parťákem I. kde mám Osram NB a svítí to dobře, když tam dám nějaký "klasický" tak nevidím nic, a u Parťáka II. kde jsou taky jen klasický žárovky tak taky nevidím nic..myslím že druh žárovky hraje velkou roli na svítivosti světla, už bych do dal nikdy nedal nějaký klasický žárovky ale vždycky nějaký "prémiový" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts