ajven Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Cena (Kč): 1000 Stav: PoužitýTelefon: 0949549830 Email: ivangabris8@gmail.com Souhlasím s pravidly inzerce Rozpredam po buracke ND na P 406 dvere, okna, motor, prevodovka, spojka, chladic, brzdy, zamky, kapotu zadnu, plato, cerpadlo, klimakompresor, starter, alternator, palubny pocitac B, uz cez packu ukazoval spotrebu atd, letne + zimne pneu na diskoch, tazne zariadenie, stresny nosic atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PítrR Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Zdravím. Sháním levou přední stahovačku. Díky za informaci. P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Zdravím. Sháním levou přední stahovačku. Díky za informaci. P. Myslis elektricke ovladanie predneho okna ? Samotne ovladanie v elektrike som mal len predne okna, zadne boli manualne. A tieto ovladania, lave aj prave som uz predal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Jak je na tom naftové čerpadlo? za koli kby jsi ho nechal? pokud bude stejne co mam já... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 psal jsem SZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Jak je na tom naftové čerpadlo? za koli kby jsi ho nechal? pokud bude stejne co mam já... Naftove cerpadlo v nadrzi je plne funkcne, ponukam cenu 30€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Naftove cerpadlo v nadrzi je plne funkcne, ponukam cenu 90€. Nemyslel jsem podávací čerpadlo který je ale v nádrži. Mimochodem tady ho koupím nove origo za 3000kč mozná levneji. Tak dekuju ale za 1 tohle nepotrebuju a za druhe za tolik ho neprodas. mozna někomu kdo o tom nic nevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 cenu upravujem na 30€, nemal som prehlad za ake ceny sa to predava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grlik Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 ahoj kolik za motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 motor 200€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ineverexist Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Vstrikovace pokud je to BOSCH stav a cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 za kolik by jsi nechal servo?pokavad mas BOSCH? a není v haji..Loziska atd..díkec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.