Jump to content

vleklá oprava

allone

Recommended Posts

Zdravim, vie mi niekto poradit, ako dalej?...auto mam v servise uz druhy mesiac, zavada na motore. Nevedia si s tym rady, ze sa s tym este nestretli, tak tam auto stoji a ja vyvolavam ako blbec, ci je nieco nove.Zakazdym dostanem nejaku odpoved, akoze sa s tym daco robi. No ale ja mam pocit,ze chlapci urobili nejaku robotu, takze v tom maju peniaze a preto auto drzia aj ked nevedia, ako dalej.Medzi tym samozrejme porobia kopec dalsich aut. Problem je, za auto potrebujeme, tak ma napadlo, ze ho odtial zoberiem a dam do ineho servisu, mozno tam uspejem....a samozrejme nemam chut platit za nieco, co nejde, teda ak si budu narokovat

Mal som pred pár mesiacmi dodávku v značkovom servise keďže okolností mi nedovolovali vyriešiť to inak. Poznám sa tam velmi dobre s majitelmi aj mechanikmi ale aj tak som si to po dvoch týždňoch keď si s tým nevedeli poradiť dotiahol ku kamošovi a za pol dňa to opravil sám. Nečakal by som na tvojom mieste už ani deň :)

ked sa to vyrieši dám vediet.:) v lete som počul pod palubnou doskou nejake žblnkotanie. ale neviem ako dlho to bolo kym som si to všimol. potom som pozrel do nádržky s chladiacou kvapalinou a som sa zhrozil že je prázdna. :( 

• 2 weeks later...

sprava pre ChouLu  : no dopadlo to takto: nemal som kedy sa tu skor prihlasit. ked ste mi radili ze to mam hned vziat tak som tam isiel s tym planom. ale povedal mi ze vecer mu pride suciastka tak ju vymeni a bude vidiet. Vymienal tam nejaky diel co je umiestneny  za nalievacim hrdlom na kvapalinu do ostrekovacov.z nejakeho dovodu ta suciastka mala prasknuty obal. su v nej asi tri cievky.  Auto som nutne potreboval tak som ho vzal . ale robi to nadalej.Dneska som presiel asi 5km. rano nejakych 50km poobede. nic sa nedialo. po asi km som na 15 zastal aked som nastartoval tak po 100m mi to 4x zasvietilo. potom uz nic.