rhinos Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Tak jsem chytil na dálnici ne moc celký kousek ledu z auta přede mnou. Bohužel nemám kameru a prasklina byla malinká. Myslel jsem že to stihnu nechat opravit. Ale asi jak byly ty mrazy a foukal jsem teplý vzduch tak se to rozlezlo poměrně hodně. Dotaz ... na kolik vyjde oprava? To asi nebude zrovna láce.... Koukal jsem že se dají koupit i skla z vraků zhruba za 2-3000. Takové sklo mi ale asi v servisech ktere se autoskly živí nebudou chtít namontovat? Nějaký prověřený servis na Plzeňsku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Nemáš náhodou připojištěné čelní sklo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 to bohuzel asi nemam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 asi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 tak nevim o tom ze bych si to tam daval a v zakladu si myslim ze to neni...mam CSOB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Za poslední rok mám za sebou dvě výmeny u 407. Mám vrstvené,protihlukové, gps gsm a senzor destr, tonovane. Ceny vvpeugeotu s výmenou cca 16tis, K+M cca 11 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 ale to mas nove skla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ano nové. Jestli uvažuješ o starém tak auto prodej, a kup si auto s levnějšíma dílama než je 407. Tohle mi přijde jako zhovadilost typu koupim starší brzdové kotouče. Navíc ti nikdo nikdy nedá záruku že ti ono nerupne při montáži. Tim pádem sem zvědavej kdo ti ho nalepí. Můj názor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 ano, staré okno ve firmě nepřilepí, nebo bez záruky, nebo lepič bude kamarád (takže bez papírů), firma si to na krk neveme (má zisk i z nového skla) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 kliiiid se jen ptam ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Pokud chceš fakt ušetřit a stejně bez záruky... tak si sežeň nové okno v nějakém eshopě, přiveze ti ho toptrans, dovez ho svému garážmistrovi ať ti jej nalepí. 407 Má okno dole s blbim výřezem a pokud ti ho špatně nalepí, tak ti pnutim rupne. Ale jak jsem zjistil, to si neveme na triko ani sám Peugeot. Mě ho nalepili špatně v autorizáku, za půl roku mi prasklo když jsme čekal na zelenou a reklamace hadr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 tak pro zajimavost. Peugeot na mem aute kdy mam destovy senzor a mam i navigaci...(nevim jestli to ma mit teda i gps/gsm) - 12 764 Neoriginalni servis ale nove sklo - +/- 5-6000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 takže jdeš k pežotům... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 no jasne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 5-6tis. s prací v neorigo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Může být, otázka je, co je to za sklo... a zda mu pak bude fungovat dešťák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 jsou to skla jiných výrobců a hlavně za jinou cenu než v pežo, pokud objedná správné sklo, tak všechno musí fungovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinos Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 oslovil jsem krome IC westu dalsi ctyri firmy. Krome jedne ktera byla jen za sklo 2x drazsi nez ostatni tak ostatni byly +/- za podobnou cenu. A jedna se o relativne etablovane firmy s autoskly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Mě se teda nepodařilo sehnat pod 11tis s montáží. A je to půl roku zpět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts