Jump to content

P407SW - prasklé čelní sklo. Cena/oprava(Plzeň)

rhinos

Recommended Posts

Tak jsem chytil na dálnici ne moc celký kousek ledu z auta přede mnou.

Bohužel nemám kameru a prasklina byla malinká.

Myslel jsem že to stihnu nechat opravit. Ale asi jak byly ty mrazy a foukal jsem teplý vzduch tak se to rozlezlo poměrně hodně.

Dotaz ... na kolik vyjde oprava?

To asi nebude zrovna láce....

Koukal jsem že se dají koupit i skla z vraků zhruba za 2-3000.

Takové sklo mi ale asi v servisech ktere se autoskly živí nebudou chtít namontovat?

Nějaký prověřený servis na Plzeňsku?

Guest Chozeluizskuner

Za poslední rok mám za sebou dvě výmeny u 407. Mám vrstvené,protihlukové, gps gsm a senzor destr, tonovane. Ceny vvpeugeotu s výmenou cca 16tis, K+M cca 11 tis.

Guest Chozeluizskuner

Ano nové. Jestli uvažuješ o starém tak auto prodej, a kup si auto s levnějšíma dílama než je 407. Tohle mi přijde jako zhovadilost typu koupim starší brzdové kotouče. Navíc ti nikdo nikdy nedá záruku že ti ono nerupne při montáži. Tim pádem sem zvědavej kdo ti ho nalepí.

Můj názor. 

Guest Chozeluizskuner

Pokud chceš fakt ušetřit a stejně bez záruky... tak si sežeň nové okno v nějakém eshopě, přiveze ti ho toptrans, dovez ho svému garážmistrovi ať ti jej nalepí. 

407 Má okno dole s blbim výřezem a pokud ti ho špatně nalepí, tak ti pnutim rupne. Ale jak jsem zjistil, to si neveme na triko ani sám Peugeot. Mě ho nalepili špatně v autorizáku, za půl roku mi prasklo když jsme čekal na zelenou a reklamace hadr...