Danu Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Zdravím všechny... mám takový menší problém, že když je venku -5 a více, tak při nastartování něco střašně mlátí v motoru... jakoby železo o železo ale je to cca jen 5 vteřin a pak to zmizí... Nevíte čím to je? Teď když je venku teplo, tak to vůbec neklepe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judes Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Že by tou zimou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Hustý olej,alebo málo oleja,kým natlakuje klepú hydroštelovače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Mám pocit, že tohle je každodenní chleba P407 2,0 HDi ... Nebo se pletu ? Mám sice pouze rok a něco 407, ale pravidelně když je kolem těch -4 a méně tak po nastartovaní se ozývají tyhle zvuky... Je to slyšet i na videjích na youtube, když si najdeš nějaké starty za nízkých teplot... Měním olej poctivě co 15 tk a liju origo Total jak má být , udržuji hladinu těsně pod horní ryskou a klepání za studena se ozývá vždycky... Řekl bych že to je ta chvíle než si studený motor natáhne ten ztuhlý olej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Mě teda nic neklepe ani když jsem startoval dva tejdny z5 v -20°C Takže jako denní chleba to fakt nevidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 V Č. Budějovicích bylo někdy -20 st. Celsia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gormen Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 .. Myslím tím tento zvuk cca začátek v 1:10 ... Pokud se mýlím rád se nechám poučit... Nejsem vševěda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jitka+Jirka Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 každá 407 zamlátí když je studená jak mlátička..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danu Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Hustý olej,alebo málo oleja,kým natlakuje klepú hydroštelovače. olej mám doplněný měsíc zpět a je ho tam dost, takže tím to nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danu Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 .. Myslím tím tento zvuk cca začátek v 1:10 ... Pokud se mýlím rád se nechám poučit... Nejsem vševěda přesně takhle mi to taky klepe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 V Č. Budějovicích bylo někdy -20 st. Celsia? Ano Oldo. U Vás snad bylo líp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Vyzerá to akoby bol problém so žhavením a išiel na 3 valce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patko79 Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Zdravím páni, dlhšiu dobu som tu nebol, auto cca 4 roky bez problémov a nemusel som sa teda v ňom vŕtať Dnes však divná vec, nenašiel som lepšie, kam to hodiť, tak to dám sem. Francúz štartuje a ide ako má, lenže dnes po 150 km som zastal a dal ho do garáže. Motor som nevypol, začul som divný zvuk od motora, presne ako bolo na začiatku témy, akoby kov o kov. Ozýva sa to len na voľnobehu a to len vtedy, keď pridám a motor sa vracia do voľnobežných otáčok, tak vtedy to zaklepe. Nevedel som presne určiť, odkiaľ to ide, tak som sa šiel prezliecť a dať si kafé. Mno a po cca hodinke som to klepanie už navodiť nedokázal. Ani po vytočení a následne po vrátení motora do voľnobežných otáčok sa klepanie už neozvalo. Neznášam tieto neidentifikovateľné chyby Uvidím zajtra, keď sa vrátim z lyžovačky. Možno však už niekto podobný problém vyriešil, tak by ma mohol nasmerovať. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts