Pe.Tr Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Prosim o radu, dětem jsem umoznil na mobil stahnout MC pocket edition, oba maj A4.1 oba jsou na jedne wifi a nedari se nam prijit na to, aby oba hrali spolu. Poradite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 (edited) Moji kluci to tak hrají. Mám minecraft koupený na můj účet, oni mají zařízení na svých účtech a já jsem se jim tam na chvíli jen přihlásil druhým google účtem a nainstaloval minecraft. Pak se odhlásil. A oni normálně hrají na stejném světě, každý na svém tabletu. Pořád je slyším, jak se hádají, aby si navzájem nebořili stavby. Můžu se jich zeptat, jestli dělají něco speciálního, ale nevím jak se jich zeptat, nerozumím tomu. EDIT, toto mi diktuje syn: "Jeden se musí připojit na nějaký SVĚT a druhému se ukáže modře zabarvené jméno toho hráče, on si ta něj ťapne, chvilku počká než se to načte a už hrají spolu." Edited January 31, 2016 by Péťa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Hůstý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Uz se nasli, dik, jeste museli nastavovat gps souradnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Ja bych ty internety zakázal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts