dusan2 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Tak som bol dnes na röntgen kolena :) PS: bola tam poriadna zima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 ty vole v zimě a ke kolenům Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 tu už máš v kostech TITAN,že tak svítíš....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 V létě pozor na kamínky na silnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 (edited) tu už máš v kostech TITAN,že tak svítíš....? Ten titán som si vôbec nevšimol ! Edited January 31, 2016 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 to je už pravé koleno s náhradou ,kost se odvrtává,jde ten vrták krz do holeně a nabije se tam sedlo,něco jak nástrojářská dílna ,akorát pod nárkozou ,nechtěj to zažít naživo.když tu nohu pak narovnáš poprvé ,hnusně to křupne.Vrch se dělá obdobně ,odvrtá se konec kosti a nabije se to dle velikosti,šířky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 snad to ani víc nepitvej,jen to vidím a už mam zimnici odesláno z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Pred 20 rokmi som titanovú platničku päť skrutiek a dva drôty mal nad zápästím tak si to dokážem predstaviť Niekde mám doma origo röntgen ak ho nájdem tak to sem vložím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ještě že nemáš z titanu i žalud, v zimě by to bylo docela na prd :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Prostě ležíš na zádech ,jseš uspanej . Kolínko se pěkně narovná a ve tvaru kříže se rozřízne kůže,je docela hrubá. Pak se noha ohne do pravýho úhlu a styčné plochy se vyříznou -konce hlavic. Koukají jen duté kosti a noha drží na šlachách a svalech akorát. Pak už je to nástrojárna. Mě osobně nejvíc vadil ten smrad ,kdyžta flexa řeže kost, ty vůně byly tak 50/ 50 s nejhorší LDNkou.Hodinu a půl -max 2 hodiny a šije se. Z čeho máš zimnici...? já ji mám z testů ADAC a podobně ..... to nestojí za to ani číst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts