maag Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Zdravím Vás, mám problém s Boxerem 2.2 HDI 88 kw. Nastala závada taková, že jsem normálně dojel do jedné firmy, kde jsem normálně vypnul motor a odešel. Po několika minutách jsem se vrátil do auta a chtěl nastartovat. Vznikl problém takový, že pohasnuly kontrolky a motor nenastartoval. Otočil jsem zpět a několikrát opakoval. Po pátém otočení už kontrolky nesvítili vůbec. Potom jsem odpojil baterku od minus a znovu připojil a kontrolky normálně svítí, motor točí, ale nenastartuje. Svítí kontrolka imobilizéru (autíčko se zámkem). Tak jsem zajel domů pro diagnostiku a ta vypisuje: - Chyba komunikace s řídící jednotkou motoru (ECU) - ABS nebo ESP (řízení stability vozidla) - chyba komunikace - úroveň brzdové kapaliny (zkrat na plus, nebo přerušený obvod) S jednotkou motoru se vůbec nespojím, jako by tam nebyla. Dočetl jsem se na internetu, že můžou být uhnilé kabely za levým světlem, tak jsem to celé rozebral a překontroloval a ty jsou, jak nové. Naprosto bez problému. Dále jsem překontroloval všechny pojistky i v motorovém prostoru. Kontroloval jsem i kostru pod levým světlem a vše O.K. Máte někdo nějaké zkušenosti s takovým problémem? Nevím čeho se chytit. Moc děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Zkus druhý klíč, případně napárovat klíč podle návodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts