vendelinek Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 a stejne mi tady chybi shlednuto za poslednich 24 hodin,nebo jak se to jmenovalo,tam byly aktualni temata na prvnim miste,tady musim furt a porad listovat,kdyz se chci nekam podivat,jinak forum dobry odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 V pravo nahoře máš "Zobrazit nový obsah" a pak si v levo nastavíš, že chceš 24 hodin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 no,to mám nastavený,ale stejně to uz neni jako to bylo odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Je to takřka to stejné. Po dvou letech tě přepadla nostalgie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Šmarjá, to se mi snad jen zdá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 né,zadna nostalgie,jen ted mam chvilku nez prijdou prckove,tak couram po foru a koukam co je novyho,pak uz se nebudu chytat odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 no,to mám nastavený,ale stejně to uz neni jako to bylo odeslano z Lumie To máš pravdu, že to už není co to bylo.....Když toho večer vychlastám stejně jako před 15 lety tak mě ráno bolí hlava mnohem víc než dřív...nešlo by s tím něco udělat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pe.Tr Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Prvni zkua diag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Mě to takhle funguje parádně jak na mobilu tak i počítači. A s odstupem času bych už starý fórum nechtěl, na tohle jsem si už zvykl, ve starým bych zase hledal kde co je :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 (edited) Mě třeba na mobilu sejří, že každý vstup na toto fórum musím začít rolováním až na spodek nějaký tabulky, kde si kliknu na "plnou verzi" - pak už se na to dá nejen koukat, ale i se s tím dá normálně fungovat (dtto je i z tabletu - jen z PC funguje jak má). Edited January 28, 2016 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Na prohlížení fóra na mobilu bych doporučil aplikaci Tapatalk. Existuje ve verzi pro Android i iOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 ale me to taky funguje dobre Šaldiku,o starym nic nepisu ,uz jsem si zvyknul a nechci nic staryho,jen proste tady to se mi zdalo na starym lepsi,prehlednejsi,nic vic,nic min celkove na novy forum si nestezuju,zvykl jsem si na nej a dobry odeslano z Lumie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Buďme rádi, že je to aspoň takhle funkční a forum šlape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 zatím... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Medvěde, mě na začátku ta mobilní verze nějak nešla k srdci, a na mobilu jsem to právě pořád posouval dolů a dával si plnou verzi, ale už jsem si na mobilní verzi zvykl, a dokonce ji na mobilu mám rád, načte se pouze to důležitý, takže je to na mobilu pěkně přehledný. Jinak ten tapatalk jsem jednou zkoušel a zatím s ním moc kamarád nejsem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Mě na mobilní verzi chybí zobrazení podpisů (tedy údaje o autech, o kterých je v příspěvcích řeč) a pak tlačítka +/- ale co, fajn funguju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 a tobě nejde nastavit plná verze na mobilu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Plná verze jde určitě nastavit všem na mobilu, ale na mobilu je potom příliš mnoho věcí a je to málo přehledný, proto se mě ta mobilní verze líbí, a podpisy mě nevadí, i když někdy je to na škodu když se někdo ptá na něco ohledně auta a nevidím co vlastně má za auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Podpisy mám zakázané a vůbec v nicem mi to nevadí. Dokonce možnost je zakázat chápu jako + bod nového fóra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almanil Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 V Tapatalku podpis taky není vidět, ale když je třeba, tak lze model auta najít v profilu uživatele. Stejně by dotazy měly být i s typem auta přímo v textu, protože potom s výměnou podpisu se ztrácí kontext. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts