Jump to content

Stočený tachometr--co dělat po koupi?

ozzy56

Recommended Posts

:xvul

Omlouvám se, předem se nechci nikoho dotknout, ale co je proboha za "massage" tohoto příspěvku?

... že už i Peugeot-Forum žije mezi "Novinkami" a "Zprávami" .cz ?

No, paráda ...

P.S.: Máte kliku, že jsem línej na ty odkazy klikat. ;)

vix

celou dobu co lezu na forum uvažuju o tom, co ty jsi vlastně zač, vždy s odstupem několika měsíců se vzbudíš, něco tu žblebteš --osobně z toho nejsem nikdy chytrý --a zase se odmlčíš, nějak si nevzpomínám, že bys kdy konkrétně poradil, pomohl..., má vůbec smysl abys klikal na pežot-klub? :myslim

Hele, ozzy56, jestli Ti to vadí, tak mě navrhni na BAN.

Já třeba nejsem chytrý z Tvého momentálního navážení a současného linkování. Čert to vem.

Co bylo Tvým cílem, hodit sem ten link? Když budu chtít, na Novinky.cz mohu chodit taky. Dokonce si to mohu i přečíst. ;)

dal jsem to tu proto, že to má souvislost s tím, o čem se tu furt bavíme--auta--,dokonce si myslím, že to některým členům pomůže s rozhodováním, co si počít po koupi stočeného auta...,ale taky nejsem naivka, prodejci jsou mazanější než většina kupujících...

ještě jednou zdůraznuju, že příspěvek má souvislost s auty, protože opravdu co se tu občas nalinkuje, to svět neviděl ;)

ale uznávám--moc kladných ohlasů to nemělo, takže já už budu hodný, dědečku! :mad:

... v prvni rade se auto nekupuje podle cisla na displeji ...

... v druhe rade se auto kupuje spolecne s prohlidkou nekym kdo se v danem typu vyzna ...

... ano, ja vim, vysolit prachy na drevo v unimobunce bazaru a odjet ve vonavce je lakave a snadne, aspon do doby nez se pixla posere. ... a kdyz se kavka ridi jenom tim, zblebt na novinkach ji nepomuze.