Jump to content

Sedadlo řidiče (man.) posunout?

Weri 605

Recommended Posts

Kluci, nejde nějak udělat, aby se dala sedačka řidiče posunout ještě víc dozadu, než dovolí doraz..? Třeba posunout doraz na lyžinách nebo nasadit sedačku o dva zuby nebo v nejhorším přešroubovat celý lyžiny..? Nebo, ale to si myslím, že je nereálný, dát tu sedačku alespoň níž než to jde.. Nemám to v elektrice.

Sundaval už ste něko sedadlo..? Nebo dělal takovou úpravu..? Děkuju..

No nevím, jestli to není nějaký homologační parametr. Jsou tam pásy, airbagy, asi s tím sedadlem nemůžeš hejbat, jak se to zachce, ne? Pak by přeci tohle všechno mohlo být naprosto neúčinné. Ale můžu se mýlit... Vím, že kolega v práci řešil dodělání isofixu do audiny. Když zjistil, co by to obnášelo, tak raději vyměnil auto :D

:) redek171076 - to už bych byla moc daleko - nejsem úplně jak Hightower  :D 

Pacho69 - bezpečnostní prvky v mém případě asi fakt řešit nebudu..  :super  :D 

Spíš by mě potěšilo, kdyby mi někdo řek, že pro vyndání sedačky stačí uvolnit třeba 4 šrouby a jak je poznám.. :)

ale asi to zatím nikdo nedělal... - "trpajzlici" :D

šrouby poznáš tak, že zasuneš sedadlo co nejvíce dozadu a vpředu v kolejničkách jsou po jednom šroubu na každé straně, pak zas sedadlo co nejvíc dopředu a vidíš ty dva zadní...,lepší přístup je od zad. sedadel, taky jsem to už párkrát dělal, samozřejmě je to zásah do sedačky, homologace atd., vždyť píšu nahoře--kup jiné auto ;)

dá se vyrobit mezikus, který přišroubuješ do původních origo otvorů a sedačku pak přišroubuješ k tomu mezikusu (bude více vzadu), ale ty chceš sedačku ještě níž, než je teď a to jde leda snížením podstavce origo sedačky

Edited by ozzy56