Martin 1981 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 406 hdi,66kw,siemens,vcera mi to hodilo do núdzového rezimu,auto vypisalo antipollution fault a rozsvietila sa kontrolka motora.Dnes rano startujem ato nepise nic a po prejdeny cca 2km znova nudzak.UZ som objednany na dia ale chcem sa spytat ci nemate niekto tip coto moze byt,dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Zavada prutoko vzduchu. Jedina zavada u Siemens SID801 66kW ktera da nouzovy rezim. Zeby? Napis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 straki007,nerozumiem,Len toto da do núdzového rezimu siemens?Zavada prietoku vzduch?Co si mam pod tym vysvetlit vaha vzduchu KO? MNAskor metie to ze po nastartovani to hodilo do nudzaku az po 2km ked vecer som auto odstavoval v nudzaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Ano. A po plynule jizde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 DUFAM ze to diagnostika odhali a bude to len vaha vzduchu,dam vediet diagnozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 na dia som nebol,clovek co to robi ma natahuje.Neviete niekoho spolahlivehu okolie Nitra,Zlate Moravce,Levice. ale Peugeot ide asi 4dni a nehadze do nudzaku,v sobotu som kupil cistic na vahu vzduchu.Po rozobrati bolo vidiet slabucky olejovy povlak.Vzduchovy filter po 10000km KO,a moja rada davajte len ten s molytanom,mne prisiel pri objednavke bez,neriesil som to,ale uz iba s molytanom do prasneho prostredia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skeblo Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 (edited) skus odpojit konektor z vahy vzduchu a chod sa previest. ja som ju tiez menil pred 4 rokmi. Ak je chybna vaha vzduchu a odpojis ju tak by auto malo ist lepsie. mne tak islo. Ten molitan je len na hruby prach, ten jemny co sa dostane na pliesky vo vahe tak ten by mal zachytit papier. Inak tiez som sa ju pokusal vycistit ale nepomohlo. taka moja skusenost. Inak co sa tyka vzduchoveho filtra tak ja robim takto: kupujem Fram bez molitanu. davam ho na 20 000km a to tak ze po 10 000 ho otocim o 180 stupnov, ked sa pozries do boxu tak hadica s prichadzajucim vzduchom je na boku boxu a zanasa sa len polovica filtra. preto po polovici zivotnosti ho otocim na tu stranu na ktorej je cistejsi nezaneseny. Edited February 1, 2016 by skeblo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Ty mas podle vseho ale vstrikovani Bosch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 ja mam urcite siemens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 1, 2016 Author Share Posted February 1, 2016 Tak dnes po 4 dnoch zasa nudzak. Straki mam kupit tu vahu vzduchu tada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Kup. Vzdyt uvidis jestli pomuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Straki ked ju vymenim mam odpajit baterku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Tak vaha vymenena. A jeto stale v nudzaku.odpojil som baterku tak uvidim.uz mato sere kurna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizi23 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ja mam dia doma byvam medzi nitrou a topolcanmi ak chces tak ti spravim dia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Ja mam dia doma byvam medzi nitrou a topolcanmi ak chces tak ti spravim dia dik za ponuku ale mam to k tebe 55km,a ist na tom tak daleko ked to nejde ani prd ,no neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 sa mi tak zda ze hodi to nudzaku akonahle sa motor zohreje na urcitu teplotu.AUTO jazdi kazdy den rovnaku trasu a hodi to v rovnakých miestach cca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizi23 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 A keby niekto potreboval z okolia pre clenov dia zadara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin 1981 Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 tak ani odpojenie baterky cez noc nepomohlo,stale to iste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Tak vaha vymenena. A jeto stale v nudzaku.odpojil som baterku tak uvidim.uz mato sere kurna Promin. Myslel jsem ze umis cist mezi radky.Neni to vahou... xbata 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts