Jump to content

nudzovy rezim

Martin 1981

Recommended Posts

406 hdi,66kw,siemens,vcera mi to hodilo do núdzového rezimu,auto vypisalo antipollution fault a rozsvietila sa kontrolka motora.Dnes rano startujem ato nepise nic a po prejdeny cca 2km znova nudzak.UZ som objednany na dia ale chcem sa spytat ci nemate niekto tip coto moze byt,dik

straki007,nerozumiem,Len toto da do núdzového rezimu siemens?Zavada prietoku vzduch?Co si mam pod tym

vysvetlit vaha vzduchu KO?

MNAskor metie to ze po nastartovani to hodilo do nudzaku az po 2km ked vecer som auto odstavoval v

nudzaku

na dia som nebol,clovek co to robi ma natahuje.Neviete niekoho spolahlivehu okolie Nitra,Zlate Moravce,Levice.

ale Peugeot ide asi 4dni a nehadze do nudzaku,v sobotu som kupil cistic na vahu vzduchu.Po rozobrati bolo vidiet slabucky olejovy povlak.Vzduchovy filter po 10000km KO,a moja rada davajte len ten s molytanom,mne prisiel pri objednavke bez,neriesil som to,ale uz iba s molytanom do prasneho prostredia.

skus odpojit konektor z vahy vzduchu a chod sa previest. ja som ju tiez menil pred 4 rokmi. Ak je chybna vaha  vzduchu a odpojis ju tak by auto malo ist lepsie. mne tak islo. Ten molitan je len na hruby prach, ten jemny co sa dostane na pliesky vo vahe tak ten by mal zachytit papier. Inak tiez som sa ju pokusal vycistit ale nepomohlo. taka moja skusenost.

Inak co sa tyka vzduchoveho filtra tak ja robim takto: kupujem Fram bez molitanu. davam ho na 20 000km a to tak ze po 10 000 ho otocim o 180 stupnov, ked sa pozries do boxu tak hadica s prichadzajucim vzduchom je na boku boxu a zanasa sa len polovica filtra. preto po polovici zivotnosti ho otocim na tu stranu na ktorej je cistejsi nezaneseny.

Edited by skeblo