PAJA106 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ahoj, měl bych prosbu na lidi z okolí Rožnova pod Radhoštěm. V areálu bývalé Tesly má být autovrakoviště, kde mají poklice, jež sháním na 106 (náhrada za prasklou), ale pouze osobní převzetí. Byl by někdo ochotný se tam stavit a poslat mi je poštou za drobnou úplatu (myšleno cena poklic + poštovné + provize)? Detaily pošlu přes SZ. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Vrakoviště v Rožnově je,ale nevím o takovém co píšeš. Cesta je tam na pikaču,furt tam drbou do cesty. Teď momentálně nejezdím do roboty, z Val.Mezu to není zas tak daleko. Kdyby se neozval někdo jiný z okolí tak bych ti tam zajel,ale až po 8.2. dřív to nedám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 v rožnově co vím tak je toto vrakoviště http://www.autonadily.cz/ nebo tam je ještě nějaké další? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausekkk Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Ahoj, jsem z Nového Jičína, což je od Rožnova kousek.... pokud je to ještě aktuální a dáš mi adresu kam jet nebo nějaký kontakt, nemám problém Ti to vyzvednout a poslat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 Děkuji všem za ochotu. Bohužel už je inzerát neaktuální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Jenom pro zajímavost a ukojení mé zvědavosti,odkaz na inzerát nebo tu adresu by si mohl dát? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted January 28, 2016 Author Share Posted January 28, 2016 Nemohl, už je smazaný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts