vynils Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Nazdar, chcel by som sa spytat co by mohlo byt pricinou padania nafty, v servise mi naposledy vymenili cele puzdro palivoveho filtra vraj tam bola chyba, ale asi neni len tam najma ked auto stoji viac ako 24 hodin tazko chyta, najhorsie to je ked ma auto vysie motor ako nadrz. Za kazdu radu vam dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myšut Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 příčina je mikrotrhlina v ohybu nebo dírka ,co se teprve tvoří ve vedení trubky máš staré ,treba menit .to auto stárne taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) s obalem filtru má servis pravdu, ten filtr se výrobci nepovedl, často to tudy bere vzduch, ale základní je natáhnout novou hadici od nádrže k filtru, aby se dalo pokračovat dále v hledání netěsného místa..., často je to i balonek k napumpování nafty jestliže nafta padá více, když je motor výše než nádrž, tak parkuj opačně a než to opravíš, napumpuj naftu ručně balonkem Edited January 24, 2016 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
švícko87 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Udělěj to,co ti píše ozzy56,taky je dobré vyčistit sítko v nádrži,dát nové přepadové hadičky a (nové těsnění pod pal.filtrem už máš) taky dát novou hadici mezi filtrem a čerpadlem.Nebylo by od věci dát i nové podložky (2ks) pod šroub přívodu nafty na čerpadle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts