matesxxx1 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jestli je někde nějaký test nebo něco podobného kde bych se dozvěděl a nebo zkušenosti Vás tady, jaké žhavící svíčky koupit do 2.0 hdi. Koukal jsem na netu a moc testu jsem tedy nenašel jedině tak: https://www.youtube.com/watch?v=FR8qyQ6bmVc a co se tak ptám tak mi většinou lidi doporučují Beru, Bosch nebo NGK ty Beru jsou tedy dražší ale prý se montují i do BMW Audi a Mercedesů ??? Tak co by jste mi prosím doporučili. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dýdý Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 To by mě taky zajímalo.Mě všechny vydržely dva roky a potom alespon jedna odešla.Vlastně u ZX během měsíce všechny 4.A to byl Bosch.Ted u 405 jsou Palácký a taky 2 roky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbata Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Co vim, tak na Mercedes foru nejvíc chlapi chválej žhavky od firmy BERU. Ale nevim jestli se dělá i typ na Peug. Možná jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts