KingSpade Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Zdravím, řešíte nějak otevírací mechanismus v zimě a tím spojený (aspoň můj) problém se zavíráním, kdy ten plast vždy přimáčkne tu plošnou destičku do polohy otevřeno a tím se kufr nezavře, ale odskočí? Mě už to začíná vytáčet zavírat kufr na 20x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
307rg Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 neviem či som to správne pochopil ale asi je reč o tom tlačítku na kufri, tak tomu by mohlo pomôcť rozobrať a vyčistiť ale často býva problém aj so samotným mikrospínačom, ak by bol vadný tak samozrejme výmena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veverka Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Tohle neznám. Ale jednou při silném dešti se mi na otevřených 5. dveřích stihlo udělat jezírko kolem RZ (SPZ) a nejspíš zateklo dovnitř. Zavřít šlo normálka, ale jak se auto jízdou samo zamklo, stačilo otevřít dveře řidiče, tedy se všechny dveře samočinně odemkly, ale ty 5. přitom ještě odskočily. Druhý den, než jsem se k tomu dostal, to nejspíš vyschlo nebo co, neboť se to od té doby nikdy neopakovalo - klepy klep, ťuky ťuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Stark Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Já tohle znám, dost se tam usazuje pod spínačem/madlem špína, stačí na vapce pořádně prostříknout vodou a bude opět klid. Případně rozebrat a laborovat, kolegovi jsem to vypodložil takovými molitany a zatím má klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadleca Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Tento problém, často vzniká nepohyblivostí hmatníku, který by měl odskakovat. On prostě ten mikrospínač drží sepnutej. Rychlá pomoc je vyjmout celý mechanismus a hmatník odstranit. Otvírat se pak dá přímým stlačením mikrospínače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Taky mě to zlobilo asi před rokem, to bylo ran než se mi to zavřelo ,nakonec se nezavíraly vůbec a tak jsem s tím byl v servisu, dali mi ten vnitřek pod klikou novej i s tou destičkou, myslím že to vyšlo na +- 800 kč,psal jsem o tom tehdá v mojim vlákně Odesláno z Samsung J 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts